Social Media

In lack of traveling

P2153916
Krásný nedělní večer♥
Jak jste si užili víkend? Já jsem sice celý víkend musela přizpůsobit škole, což ale vůbec nebylo naškodu. Měli jsme totiž dobrovolnou přednášku v Praze (znáte to..dobrovolná přednáška, na kterou ale když nepůjdete, tak těžko uspějete u zkoušky😅), ale aspoň jsem toho využila, mrkla se po pár obchůdcích, koupila si několik drobností v Ikee k vyzdobení pokoje a strávila pohodičkový večer u kamarádky. A teď mi hraje Autumn Sounds na Spotify - v čele s World Gone Mad od Bastille (TAK nádherná písnička♥), hoří mi vanilkové svíčky v hvězdičkovém svícínku a já přemýšlím, co bych si dala dobrého k večeři. A krom toho se mi v hlavě honí ještě tak milion dalších myšlenek. Všechno je teď šílený. Nevím, co začít řešit dřív. Proto už tolik vyhlížím vánoční čas a trochu klídečku. Ale myslím, že teď bude úplně nejlepší řešení si všechny povinnosti sepsat a pustit se do toho blázince krůček pro krůčku. Ono se to pak možná nebude jevit tak děsivě😊.

A možná by mi pomohlo, kdyby kromě všech těch povinností a Vánoc mi ještě neustále nepoletovaly myšlenky o cestování. Hrozně ráda bych někam jela, aspoň na menší výlet, nebo klidně někam kousek za hranice. A taky už přemýšlím, kam letos vyrazit na vánoční trhy. Nějaké tipy?

P2133751P2153903P2143822P2153899P2143813P1233262P1233181P1233105P1233135P1233189P1233107P1233167
Pár fotek z Bratislavy a Varšavy, kam bych se klidně brzo zase vrátila.


A abych nezapomněla! Moc bych vám chtěla poděkovat za vaši zpětnou vazbu k poslednímu postu Body Talk. Všechny komentáře i zprávy v directu mi udělaly velkou radost. Jsem ráda, že to spousta z vás vnímá stejně a snaží se nějakým způsobem odpoutat od toho negativního vlivu, který je na nás vyvíjen.
Mějte boží týden♥
G

4 komentáře

  1. Krásný článek a krásné fotky! Já jsem o víkendu byla také v ikee a už se těším na Vánoce! :) Letos se snažím nakupovat dárky s předstihem, ale stále mi jich spousta chybí 🙈

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Je, to vypada skvele! Bratislavu uplne zboznuju, ale ve Varsave jsem teda jeste nebyla. :) Ale super fotky Gabi!
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Ah už sa neviem dočkať vianočných trhov :) Tiež premýšľam kam sa vydám. Klasikou sú mestá ako Budapešť, Viedeň, Drážďany, ale v Nemecku majú v mnohých mestách veľmi pekné trhy, takže si musím zanalyzovať čo je v ponuke :P

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné fotky! :) já ráda vzpomínám na vánoční trhy ve Vídni a samozřejmě klasicky na ty pražské a brněnské ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS