Social Media

2017 Q&A

21-2-2

O jaké události jednou povíš svým vnoučatům? O cestě na Tibidabo, kam jsme se ségrou škrábaly, bály se, že nás někde uštkne had, skočí na náš obří tarantule nebo se nedostaneme zpět dolů. Teď mi to příjde hrozně vtipný, ale vážně jsme měly docela strach. Nebo jim možná budu vyprávět o tom, že jsme s Kristý byly v Óčku a já jim tam pověděla, že mám blog o zdravotním životním stylu :D.

Popiš svůj rok ve 3 slovech. Změna, zážitky & nejlepší přátelé.

211-5

Na co jsi nejvíc pyšná? Že jsem neskončila usilovat o to co chci hned po všech neúspěších...a že jich bylo.

Nejoblíbenější místo? Navagio na Zakynthosu nám rozhodně vyrazilo dech, ale protože to je hodně turistické místo, oblíbenější bude kaktusový ráj v Barceloně po cestě k Montjuic.

211-4-2

Jaké vlastnosti ti nejvíc pomohly? Pokora, cílevědomost & upřímnost.

Co nového ses naučila? Že se nakonec tvrdá práce přeci jen vyplatí, i když to tak na začátku často nevypadá.

Za co jsi nejvíce vděčná? Za zdraví - nejen celé mojí rodiny, ale i to své. Rok 2016 pro mě byl zdravotně docela těžký, ale učím se dělat pro svoje tělo to nejlepší a je vidět, že mi to oplácí☺ A za moje kamarády♥ Každým dnem jsem celá paf z toho, jak úžasné lidi mám kolem sebe.

21-1

Nejlepší kniha, film a písnička? Norské dřevo - odstartovala moji lásku k Haruki Murakamimu a změnila moje přemýšlení. We are your friends je rozhodně můj životní film (haha, mohla bych se na něj dívat pořád) a kdybych měla vybrat jeden aktuální - asi by to bylo To - film přesně podle mého gusta ;). Nejlepší písničku je docela hodně těžké vybrat, tenhle rok jsem přišla na spoustu nových interpretů. Ale celým rokem mě provázela Electric Touch od Arizony.


O čem jsi nejvíce přemýšlela? O tom, co je v životě opravdu důležité a co dělat pro to, abychom byli šťastní.

211-3

Kde jsi cestovala? Na začátku roku jsme se podívaly se ségrou do Varšavy, s bývalým přítelem do Bratislavy. V létě jsem si zamilovala Barcelonu a Zakynthos, v zimě jsme vyrazili za klasikou do Drážďan. A co se týče ČR, poznala jsem Liberec a Plzeň a do obou měst bych se ráda brzo vrátila.

211-10-2

Nejhezčí kompliment, který jsi dostala? Že jsem dobrá kamarádka. To je tak krásný!

Jakou radu by sis dala na začátku roku? Všechno nakonec dobře dopadne a není důvod se stresovat.

211-6

Změnilo se něco o 180°? Uplynulý rok byl jednou velkou změnou ať už v osobním a pracovním životě nebo "mém" světě. Nevím, jestli jsem tak nějak dospěla (doufám že ne, haha :D), ale přijdu si zase o něco jiná ve smyslu, že mě pár věcí, lidí a událostí obohatilo tak, že bych se asi před rokem nepoznala.

211-7

Co byl nejlepší kup roku? Letenky a dárky pro moje nejbližší.

211-8

Jaké mini radosti sis nejvíce užila? Čtení, poslouchání hudby, pečení a rozhovory s mojí ségrou. Vždycky to je o těch malých věcech, které utvářejí celkovou náladu a atmosféru.

211-9-2

Jestli se inspirujete a uděláte tohle 2017 Q&A, nebo jste nějaké shrnutí už udělali, hoďte mi link do komentářů, hrozně ráda si tyhle posty čtu♥ Nebo mi můžete dát vědět, co jste měli podobně!
Možná bych mohla udělat i nějaký takový Q&A o nadcházejícím roce, nebo by vás zajímalo něco konkrétního a chtěli byste se zeptat přímo vy?
Přeju perfektní start do nového týdne!
G

1 komentář

  1. Super clanek! Takovy posty mam nejradeji, toho se clovek o nekom dozvi nejvic. Dozvedela jsem se toho tolik novyho o tobe!!! <3 Ted jses mi jeste sympatictejsi.
    Sandra

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS