Social Media

4x white jeans with CCC accesories

1

Je mi úplně jasné, že nebudu jediná, kdo má z jara, teplíčka a slunečních paprsků stejnou radost jako já. Kabáty a bundy už mě fakt nudily, nehledě na to, že už celkově ta nekonečná zima, zmrzlý ruce, suchá pleť a šedý počasí byl jeden velkej vopruz! Stejně mám ale pocit, že si z nás počasí trochu střílí a říká si „Tak vy byste chtěli teplo, jo?! Tak tady ho máte a choďte rovnou v tričku a kraťasech.“ A to nejlepší období na lehký bundičky, nejzajímavější outfity a pocit „ani nemrzu, ani se mi nechce umřít z vedra a zpocených těl v tramvaji“ bude šíleně krátký. No ale o to víc bychom si ho měli vážit a unosit všechny ty kousky, co jsme si najaro chystali, že jo?


Móda mě pořád neuvěřitelně baví, a i když už nejsem takovej shopaholic jako dřív, stejně se hrozně ráda inspiruju na mých oblíbených blozích a tumblr stránkách (Docela by mě zajímalo, jestli existuje článek, kde tumblr nezmiňuju. Už jsem s tím fakt trapná.). A dneska bych to ráda otočila a zkusila někoho inspirovat já. Jsem tu se 4 outfity, které vznikly díky spolupráci se značkou CCC. Vymyslela jsem challenge sama pro sebe a vymyslela 4 varianty, jak zkombinovat bílé kalhoty – v „ještě je trochu zima“ i „vítáme jaro“ verzi s doplňky z CCC. Dejte mi vědět, který outfit se nejvíce blíží vašemu stylu!

P3307694
svetr, kalhoty, boty, náušnice - H&M, kabelka - CCC (model LASOCKI BRT001)

P3307660
P3307689
P3307527
kalhoty, boty, šála - H&M, kabát - Zara, kabelka - CCC (model JENNY FAIRY RC11884)


2
P3307537
P3307575
bunda - Asos, triko - Mango, kalhoty, prstýnky, brýle - H&M, boty - CCC (model JENNY FAIRY WS16039-2)

5
P3307598
4
6

DSC_0474
halenka, kalhoty, náušnice, prstýnky - H&M, boty - CCC (model JENNY FAIRY LS4552-01)

P4028043
3
P4028046

Já jsem ze svých nových kousků z CCC úplně nadšená a při výběru jsem si řekla, že trochu zkusím vykročit ze své klasické bubliny á la černá kabelka a tenisky. A mám ze sebe radost!

Mějte krásný týden, holky! A užívejte jaro!
G

Článek vznikl na základě spolupráce s CCC.

8 komentářů

  1. Ja miluju bily dziny a nutne si nejaky na jaro musim poridit!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Gábi ty jsi tak boží!!! ten 3 outfit je úplná bomba!**

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny outfity jsou fakt super, nejvíc se mi líbí ty boty na posledních fotkách. Jinak mám pocit, že to jaro takhle vypadá skoro pokaždé... zkrátka skoro není! :D
    Kout Světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu! Já podpatky moc nenosím, ale tyhle budu, protože ty kytičky na podpatku ach :D

      Vymazat
  4. Myslím, že se ti výzva povedla na jedničku, všechny 4 outfity se mi moc líbí. Pokud bych si však měla vybrat jeden z nich, byl by to jednoznačně ten, kde máš bílé dámské kalhoty a tu hnědou bundu z Asosu. To se ti fakt povedlo, tak jako i tvůj záměr inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta druhá velká kabelka je naprostá pecka :-) . Taky mám jenom takové velké kabelky , protože s sebou nosím pořád spoustu věcí. Nechápu, jak někomu může stačit malá kabelka, do které dá peněženku, telefon a klíče a jde. Já bych se zbláznila toho mít jen tak málo :-D .

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS