Social Media

Random snaps & Weekend words

P8049939

Krásný den!
Před chviličkou jsme přijeli z našeho mini výletu do Krkonoš. Bohužel slovo "mini" je zde vážně na místě. Vlastně jsme na horách nestrávili ani 24 hodin, ale jsem vděčná i za tu chvilku. I když bych si nejradši prochodila aspoň část Krkonoš křížem krážem, až by mě bolely nohy ještě týden, musím se spokojit aspoň s cca desetikilometrovou odpolední procházkou, kterou jsme včera podnikli z Čisté do Černého dolu a zpátky. Ale byla to nádhera! Samé kopce, cestička přímo pod lanovkou, která slouží(la) pro převoz Vápence a nikde nikdo. Jen my (a asi 5 kraviček s jedním malým býčkem)! Večer jsme hodili rychlou sprchu a zalezli do stanu už v 9. Musím se přiznat, že pokud nepočítám několik nocí ve stanu na zahradě u sestřenky, spala jsem v něm snad možná teprve podruhé. Dnes to pro mě bylo docela mučení. Ve stanu pro 2 jsme spali 2 dospělí a 1 dítě a ve mně se začaly probouzet klaustrofobické stavy. Řekla bych, že tenhle strach je možná už i větší než ten z pavouků. Než jsem usnula, musela jsem sama sebe uklidňovat a zkoušet si představovat, že jsem někde ve větším prostoru. Jinak má ale stanování v přírodě vážně kouzlo! Navíc jsme v Čisté našly skvělý autokemp (Autokemp Slunečná), který je skvěle vybavený a je jen 17 km od Sněžky (čehož jsme bohužel nevyužili, fňuk). Takže doufám, že se tam ještě jednou podíváme. Tentokrát s větším stanem (nebo budeme mít štěstí na volnou chatku) a naplánovaným výšlapem na Sněžku.
Miluju chození po horách♥

P8049929
Ségra slaví 19...

P8049923
...to znamená velkou snídani a spousta dárečků <3

P8049943P8049945P8039917
Vršovický východ slunce

13
Packing i unpacking struggle / Mojee♥

11
Hřešení před dovčou vs. Příprava na dovču

P8181131-2
Ke knížce od Sharmy jsem byla zprvu hodně skeptická, ale nakonec mě vzala za srdce! Ještě ji nemám dočtenou, ale zrovna dokončuju Surfaře. Doporučuju všem, kteří hledají vodítko pro happy life:)

20180807_061135
Ideální letní výbavička od Bourjois! Tekuté oční stíny jsem hledala dlouho, takže jsem měla velikou radost, když mi v balíčku od Bourjois tyto přistály. Práce je s nimi vážně rychlá a šikovná. První dvě barvičky sice nejsou moc pro mě, ale zlatá je skvělá a nosim ji skoro denně - ať už jako podklad pro klasické zlaté stíny od Kiko nebo jen tak samotné.

14
Kofárna / #croissantlover

P8039918
Radši ani nechci vědět, kolik melounu jsem už tohle léto snědla!

20180818_171748
Horské krásy♥

15
Včerejší procházka

P8181147
& západ slunce po cestě zpět

Teď poslouchám Morning Comute na Spotify (zakázala jsem si Kyga a nechávám si ho až na odpoledne, haha), dojídám mojí klasickou velkou víkendovou snídani - žitný chléb, pohankovou kaši a kafe se sojovým mlíkem a u toho střídavě píšu tenhle článek, střídavě pročítám Markétky a Candy blog. U Candy najdete skvělou book inspiraci! Já už přihazuju na webu knihovny jednu knížku za druhou O:)

G

7 komentářů

  1. Také Krkonoše a hory celkově zbožňuju. Myslím že tak polovina článků z mého blogu je právě z výletů do hor. :D Držím palce ať se příště poštěstí mít na Krkonoše a Sněžku více času a také více prostoru ve stanu. :) Jinak pěnký článek, mám ráda takováhle shrnutí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za knižní tip :) Aw ty tvoje snídaně vypadají neskutečně! :) Jinak Markétku taky moc rada sleduji :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky fotky, moc dekuju za tipy na knizky! A ty livance bych si dala hned. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok! ♥ Tie raňajky by som teraz vážne privítala pred sebou :D

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam :) ty lívanečky bych si dala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, no teda ty lívanečky bych si dala také a se stanováním s tebou souhlasím, že je moc super. Hned bych jela někam stanovat :-) Vzala bych svůj spacák a mrkla bych se třeba do Adršpachu nebo tak ... Už aby bylo tepleji a všechna celá ta plácanice tady okolo toho všeho už byla v klidu :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, no teda ty lívanečky bych si dala také a se stanováním s tebou souhlasím, že je moc super. Hned bych jela někam stanovat :-) Vzala bych svůj spacák a mrkla bych se třeba do Adršpachu nebo tak ... Už aby bylo tepleji a všechna celá ta plácanice tady okolo toho všeho už byla v klidu :(

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS