Social Media

Getting ready for the next workout!

P2155395
Hello!
Už je to zase dlouho předlouho, co jsem si s vámi nepovídala na téma cvičení. A dneska to hodlám napravit. Vlastně jsem ani nevěděla, o čem konkrétně bych vůbec měla psát, protože se v mojí rutině nic extra nezměnilo, vše zůstává při starém a o všem jsem vám už řekla. Jen běhám méně, než dřív, protože stále ještě nemám druhé boty, které bych si mohla vzít do Prahy, a stále se mi ještě nechtělo začít chtít v Praze vůbec běhat, hehe. O to víc si to ale užívám o víkendech v Hradci!

Protože mám teď ale čerstvé tetování a sport (= pocení) mi byl minimálně na 3 týdny zakázán, nedělám teď skoro nic a maximálně si občas zacvičím něco lehčího v leže na břicho nebo se snažím dělat aspoň něco málo na zadek...aby pak ten návrat ke každodenní aktivitě nebyl tak bolestivý:D Ještě než ale přišla pauza, objevila jsem nová videa na youtube, se kterými jsem si začala zpestřovat klasický NTC a Rebeccu Louise, a na nějaké narazila ještě i teď v necvičícím období. A podle mě by byla veliká škoda se s vámi o ně nepodělit, protože inspirace na workouty, které vám osvěží rutinu, a pohyb vás tak neomrzí, není nikdy dost!

EN: Hello! It's been a while since I talk to you guys about my workout routine. Well, to be honest there haven't been much that changed and I already said everything about my routine here. I only started to run less because I still don't have my running shoes here in Prague and I still don't feel like running here, heh. But I enjoy it even more in my hometown though!

But now I was told to not to do any workout for about 3 weeks because of my new tattoo so I don't workout that much except some kind of small as or butt exercises to not feel that bad when I can start to do something again:D But I found some pretty great workout videos on youtube so I thought it would be nice to share them with you so you could spice up your routine as well!

P2155446-1
workouttips

P2155393
P2155418

A tady je máte ♥

Doufám, že si je užijete. Já už to asi nevydržím a zítra si taky zacvičím! Ale tetování se podle mě už celé vylouplo a stejně si dám na začátek něco lehčího, tak to snad neva O:)

Papa
G

4 komentáře

  1. Podle Madift občas taky cvicim a za me super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc často nevičím, ale sama vím i při tak málu, jaký je návrat třeba po nemoci :) je to strašný nezvyk.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda! Tělo si hrozně rychle odvykne! Ale já se po tak dlouhé době vždycky fakt už nemůžu dočkat:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS