Social Media

My calm weekend

P9092212

Krááásné pondělí!
Na těch pondělkách je přeci jenom něco tak úžasně fresh že jo? Já vím, že spousta lidí pondělí nenávidí, ale já je přímo miluju. Dneska jsem se vzbudila s úplně skvělou náladou, při líčení jsem  jedním očkem sledovala videa na youtube a druhým pokukovala po krásným východu slunce. Přísahám, že ta obloha byla opravdu tyrkysová. Mrkněte se na poslední fotku! V tramvaji si četla nově rozečtenou knížku a do práce si vykračovala přímo s radostí. Občas se bojím, když jsem takhle přehnaně happy, že se stane něco, co mi náladu zkazí. Ale nebudu pesimista budu věřit, že mi to vydrží minimálně po celý den!

Ale zpět k víkendu. Jak jste si ho užili? Já jsem byla po dlouhé době v Praze a měla jsem vážně hodně dlouhý to-do list, a i když jsem z něj nesplnila snad ani polovinu (jsem vždycky hrozně naivní a myslim si, že jsem superman a den má 50 hodin, hehe), dny to byly krásné! Odpočla jsem si, uklidila, vyprala všechno oblečení z dovolených, trochu přeorganizovala "výzdobu" na skříních, udělala si manikúru a dala hydratační masku na obličej. Už už jsem si myslela, že budu celý víkend sama doma, ale nakonec se mi dokonce podařilo sejít se i s mými kamarádkami. V sobotu jsem zašla s Míšou a do Kofárny a v neděli jsme se Týnkou prošly po náplavce a poseděly v kavárně Zanzibar, kde to je mimochodem fakt moc hezký. Dala jsem si mrkváč, a ten teda byla! Nejen že to byl snad největší mrkvový dort, jaký jsem kdy měla, ale byl i mooc dobrej.

Kromě úpravy fotek z Itálie (posty coming soon), jsem natočila i můj víkendový jídelníček. Tak sledujte můj youtube kanál, dnes večer se tam video objeví!

P9092205P9092217P9092216everydayP9082192P9092215P9092210P9092228

Přeju vám veleúspěšný týden a ve čtvrtek se tu stavte za dalším článkem♥
G

6 komentářů

  1. Je, to je krasny! Super fotky jako vzdy Gabi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní jako super víkend!:) Hlavně z něj vyzařuje tak neskutečně krásná pozitivní energie!:) Pěkné fotečky k tomu:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásny článok :) A fotky úžasné, ako vždy! Ja viem, že sa stále opakujem, ale mne sa tak veľmi páčia ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS