Social Media

Fall Outfit Inspo 2018

Krásný poslední říjnový den!
Sama jsem se toho, co jsem teď napsala, trochu vyděsila. Jak ten čas může tak rychle letět? Listopad je pro mě už v podstatě zimní měsíc (protože je po Halloweenu a to už znamená jediné - Vánoce!) a já mám pocit, že podzim snad ještě pořádně ani neproběhl. Ale nebudu předbíhat a zima snad jen tak lusknutím prstů taky nepřispěchá. Momentálně se cítím trochu jak duch, už pomalu nevím, co dělám a kdo jsem, a hádám, že ještě chvilku tohle období potrvá, ale zatím si držím optimismus pevně u těla, snažím se nebrečet, nehroutit se a nezbláznit se, i když hlavně k tomu posledními mám hodně blizoučko:D Navíc mi ještě ségra půjčila knížku od Coelho "Veronika se rozhodla zemřít", což mě trochu do toho bláznovského světa vtahuje, hehe. 
V  pidi meziprostoru mezi prací a školou jsem si udělala chvilku klidu, pokoukla po tumblr a eshopech a vysnila si několik kousků, tak jsem se rozhodla, že bych vám je zase mohla ukázat rovnou v outfitových kombinacích. Poslední článek měl super ohlasy, tak snad vás bude inspirovat i tento! Koukala jsem hlavně na kabáty a bundy, protože stále uvažuju, že bych si nějakého nového krasavce pořídila, ale jak to tak už bývá, jakmile se dostanete na eshop, už se proklikáváte i na svetry a skončíte u hodinek a kabelek O:)

Dejte mi vědět, jaký kousek byste si nejradši taky pořídili!


FallInspiration

Tričko - Review, Svetr - Edited, Kabát - Tom Tailor, Sukně - mint&berry, Boty - About You, Kabelka - Royal Republic, Hodinky - Komono, Náušnice - Thomas Sabo


FallOutfit

Braletka - Esprit, Rolák - LeGer, Kabát - Ivy Revel, Jeany - LeGer, Kabelka - Espirt, Boty - Vagabond, Sluneční brýle - Le Specs, Hodinky - Kapten&Son, Náušnice - Thomas Sabo

Víte, co nutně potřebuju já? Sukni z prvního setu a nové kožené podzimní boty z druhého ♥
Ani si nepamatuju, kdy naposledy jsem byla nakupovat v kamenném obchodě. V listopadu mám ale jeden takový den naplánovaný, tak doufám, že obchody nevezmu až moc velkým útokem:D

Paaa
G
Článek vznikl na základě spolupráce s eshopem AboutYou.

18 komentářů

  1. Hezké outfity, líbí se mi oba, ale krapet více ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanek, diky za inspiraci! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Letos jsem hodně "svetrová" a proto bych nad tím béžovým neváhala! :) Jinak se mi moc líbí i boty z druhého outfitu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moooc líbí:)) dokonce o nich hodně vážně uvažuju:D

      Vymazat
  4. Paula Coelha miluju! Kdysi na střední jsem od něj přečetla tolik knížek a nejraději bych se k němu zase vrátila, jen co bude čas. Na něj musím mít fakt klid a co se týče Veroniky, tak to byl opravdu skvělý příběh.
    Outfity jsou moc hezké, více se mi líbí ten druhý, tmavší a naprosto se letos ztotožňuji s roláky, ten samý šedivý jsem už ulovila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty knížky taky nemám moc času teď:( ale Veronika mě baví moc!
      Jeden šedý rolák mám taky, ještě bych chtěla nějaký béžový:))

      Vymazat
  5. No rozhodně bych brala ty svetříky a kbát z druhého obrázku :) Vypadá to super, mám toho taky teď docela dost, že ty nervy pracují :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář <3 a přeju, ať jde vše tak, jak má! A nedovol nervům, aby nad tebou vyhrály!! :D :*

      Vymazat
  6. Moc krásná inspirace :) Já už se na Vánoce těším, ale je pravda, ze ten hezky podzim utekl jako voda...:)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju EM <3 No viď? Ale já už jsem úúplně ve vánočním naladění:D

      Vymazat
  7. Pěkná inspirace. Více se mi líbí ten první outfit, ale to jen kvůli zvolené podzimní barvě :-)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi více ten outfit druhý, ale jednička má taky něco do sebe. :) Já jsem se letos zamilovala do svetrů a to jsem je nikdy moc nenosila. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS