Social Media

Fall Random & Giveaway



Krásnou středu všem!
Popravdě jsem se právě musela podívat do diáře, abych se ujistila, jaký je vlastně den. Ještě včera jsem žila v domnění, že má tenhle týden o den navíc a z hrůzou zjistila, že tomu tak není a že vlastně vůbec nestíhám vše, co jsem si naplánovala:D Vysněnou Ikeu tedy budu muset přehodit na příští týden a přednost dostane škola - opět - už se mi z toho chce trochu brečet. Ale nebudu se vzdávat! V pátek nás se ségrou čeká vánoční výlet, na který se už nemůžu dočkat. Budou to tři dny plné světýlek, sladkých vůní i dobrot a hlavně úplného vypnutí od všech povinností. I proto se snažím stihnout vše do té doby, než odjedeme, abych přes víkend nemusela myslet vůbec na nic.
Napište mi, jak si užíváte předvánoční čas, jestli už máte nakoupené nějaké/všechny dárky a dočtěte se až na konec - čeká tam na vás soutěž!
...ale běda jak budete podvádět a všechny fotky teď přeskočíte:D

sunsetme
Večer, kdy se to západy slunce na instagramu jen hemžilo/me

eppi
Eppi slaví 5 let!

Mňam! Blogerská akce od Lisca lingerie v Mama Shelter zahrnovala etrémně dobré jídlo!:D
  <3

Santa vybírá dárky.

Po dlouhé době losos - a na dlouhou dobu se asi zase neuvidíme. Bylo mi po něm špatně a těžko ještě druhý den.

beautyatelierpizza
beautyatelier
 Otevření Beauty Ateliéru na Jungmannově náměstí. Pokud jste tam ještě nezavítali, utíkejte to napravit! Vyberete si tam něco hezkého a voňavého určitě jak pro sebe, tak pro ostatní. Druhé patro je vážně heaven pro všechny milovníky kosmetiky - a pozor - hlavně pro ty, kteří dají na přírodní produkty!

avolove
Avokádo every day.

 Ranní smoothie - markev, jablko, citrusy

PB172954 Výlet do Drážďan, kde jsem se naprosto skvěle odregovala díky mým skvělým kamarádkám. Proběhly jsme Primark, naobědvaly se ve Vapianu, prošly se, nakoupily pár dárečků a hlavně procvičily břišní svaly, haha.

PB172934
dresdentrip christmasmood PB172943 PB183000 coffeetime Holčičí sedánky. Už se těším na ty vánoční!
PB183061 Happy me:)
PB183077 Nejoblíbenější My Raw Café s Týnkou PB183073
PB193089 A jestli jste se dostali až sem, mám pro vás malou odměnu! Protože se Vánoce blíží mílovými kroky (nechápu, že jsou už za necelý měsíc!!), spolu se značkou Authentic toya Aroma jsme se rozhodli vám udělat radost a přichystat pro vás soutěž o 8 sprchových gelů, které 

- naprosto nejkrásněji voní (na vůních se podíleli sami zaměstnanci a já musím potvrdit, že se jim to povedlo neskutečně!) 
- vyrábí se u nás v České republice 
 - jsou bez parabenů

PB193092

Sama jsem dostala celou sadu 8 sprchových gelů, takže jsem je mohla všechny očuchat, ach! A celý tenhle balík můžete vyhrát i vy!
Protože jsou Vánoce, nechci, abyste si syslili všechny pro sebe (haha), ale udělali voňavou radost i ostatním, proto mi do komentářů napište, koho byste sprchovými gely obdarovali. Přidejte svůj email a už se můžete těšit, jestli budete mezi 3, které za týden vyberu♥
(5.12. tu zveřejním 3 šťastlivce)

Hodně štěstí!

Soutěž ukončena!
A sadu vyhrává Barbora Červenková, Eliška Nikodýmová a Luckvas!
Holky, gratuluju! Napsala jsem vám email, tak si zkontrolujte schránku:)

G

7 komentářů

  1. Moji milovanou maminku ❤ kristulin9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. hezký den :) super fotky, tvůj podzim vypadá jako naplněný dosyta - zážitky, radost, krása, kamarádky...co víc si přát. Aroma sprcháčky - jestli krásně voní, tak vonět si zaslouží rozhodně moje maminka. Vánoce jsou rozmazlovací a vůně taky :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě bych se podělila s kamarádkou a sestrou :) eliska.nikodymova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Svojí kámošku :-) kterou brzy budu znát celých krásných 18 let <3

    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Urcite svou mamku ♥️ Ta si to zaslouží ze všech nejvíce 😊 samozřejmě bych se podělila i s dalšími členy rodiny 😊 (babičky, sestra) aby si všechny odpočinuly u krásné vůně a mohly si zarelaxovat a zbavit se trochu toho každodenního stresu 😊

    Email: Lucka.Kvasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny fotky jako vzdy! Randomy u tebe naprosto zboznuju. <3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS