Social Media

Tipy na dárky pro kamarádky

Jak jednoduché je vybírat dárečky pro kamarádky nebo ségru? Většinou to je jako nakupovat pro sebe samotnou, hehe. Asi i proto jsem pak nezastavitelná a nakupovala bych (hlavně pro ségru) do aleluja. Tento rok se mi dokonce podařilo zapomenout na jeden dárek, takže jsem koupila další trochu podobný, ups. Ale jsem si jistá, že oba udělají ségře radost:)

Jak to máte s kamarádkami vy? Dáváte si vůbec ještě dárky? S mými nejlepšími tuto tradici ještě stále držíme, dáváme si vždycky jen maličkosti, ale je vidět, že se známe jak svý boty! Pro inspiraci jsem pro vás vybrala pár drobností i dražších kousků, které se hodí spíše pro ségry (či přítelkyně, kdyby se tu zastavil nějaký zástupce mužského osazenstva:D).

Třeba "chameleonním" primerem uděláte stoprocentně radost každé slečně - já bez něj nepřežiju jediné ráno a momentálně používám jen jeho a obejdu se bez makeupu. A jak cool vypadá ten polaroidový foťáček?! Absolutním favoritem je ale rozhodně kalendář Zola, do kterého můžete nejen své kamarádce (představte si třeba tu radost babiček!) nahrát fotky z vašich společných momentů. Kalendář navíc zkrášlí každý interiér, protože je z bambusové destičky a klip, který drží fotky, si můžete vybrat ve zlaté či růžovo-zlaté. A pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rosegold miluje, perfektním dárkem by určitě byly i náušnice z růžového zlata. Toť k mým favoritům!

tipy_na_darky_sestra



PS: Na mém instagramu se právě o 3 kalendáře Zola soutěží, tak se nezapomeňte do soboty zúčastnit:)
G

Článek obsahuje adlinky.

9 komentářů

  1. Ty boty jsou zajímavé, takové jsem ještě neviděla :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nás se ségrou hodně zaujaly!:D <3 děkuju a krásný nový rok ti přeju<3

      Vymazat
  2. Hmm, tak některé nápady mi přijdou opravdu fajn :) Já tedy kamarádkám dávám, někdy i překvapím a to mi udělá tu největší radost, když vím, že to nečekaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se líbí:) To je pravda:) překvápka jsou nej:))

      Vymazat
  3. Díky moc za tipy. Já jsem narazila na docela pěknou stránku tady. Mají tam docela dost věcí. Tak asi vyberu tam. Líbí se mi i sportovní pomůcky. Ty by byly přímo pro mě. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tipy.. dřív jsme si s kamarádkami dávaly dárky k Vánocům, ale letos to vidím bledě. Doma máme co dělat, abychom vůvec utáhli vánoční dárky v rámci rodiny a dokonce jsme si poprvé museli vzít půjčku, abychom to všechno zvládli. Ale tak, příští rok snad bude líp, tak nápady využiju aspoň k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  5. Kvalitní lahev vína nikdy nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hledáte dárek pro kamarádku, který jí vykouzlí úsměv na tváři. Třeba mohou býttakové to vtipné hrníčky, štítky na víno s humornými citáty nebo hravé tričko jsou skvělými volbami. Nebojte se být kreativní a zvolte dárek, který vám připomene dvě společné vtipné chvíle. Kamarádky si navzájem rozjasňují den, a ten dárek je skvělým způsobem, jak jim poděkovat za ty nekonečné smíchy a radosti.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS