Social Media

Tipy na dárky pro maminky

HoHoHo!
(Jak lépe uvést další christmas gift guide že?:D)
Jak jste se dnes měli? Já jsem měla další busy den u nás v Eppi, a pak spěchala do La Boheme Café za Kristý na naše tradiční vánoční posezení, což jsem přesně potřebovala! Chvilku pohody, povídání s kamarádkou, vánoční atmosféru, něco dobrého na zub a samozřejmě hrnek plný kofeinu. Teď mě totiž čeká dlouhá noc - musím bedlivě zvážit, co budu o svátcích doma potřebovat a pár věcí už sbalit a vzít s sebou zítra, abych za týden nejela se třema kuframa, hehe. Hlavně se ale potřebuju naučit na zítřejší zkoušku, tak mi držte pěsti. Musím ji udělat! Za odměnu mě čeká adventní víkend s rodinou a další vánoční dýchánky v novém týdnu.

Každopádně jsem tu - stejně jako každý den v tomto týdnu - s tipy pro ty z vás, co si celý seznam vánočních dárků pro ostatní ještě neodškrtli. Já sama patřím mezi ně - i když nakupuju od léta, většinou vše finišuju tak týden před Štědrým dnem. Ještě i pro mamku mi zbývá jeden dárek a nejradši bych vám sem sepsala, čím jí letos obdaruju já, ale netuším, jestli sem občas nechodí. Takže budu radši mlčet a ukážu vám další krásnosti, kterými maminky uděláte šťastnými! 
Instax - někdo by mohl říct, že je ideálním dárkem pro kamarádku, ale nemá vaše mamka ráda focení? Podle mě je do něj tak trochu blázen každá - především co se týče svých dětí. Radost jí ale určitě uděláte i nějakým hezkým šperkem - zlaté náušnice s černým ruténiem nebo diamantový náhrdelník je podle mě ideální volbou. A na závěr bych vypíchla koženou kabelku - v CCC najdete moc hezké, které zároveň nestojí celé jmění a navíc mají teď skvělou službu - Rezervujte online & Vyzvedněte na prodejně. Svoji objednávku si můžete přes internet zdarma zarezervovat a až bude váš kousek připravený, dostanete zprávu a můžete si pro něj do konce následujícího dne přijít. Podle mě to je super vychytávka, co vám ušetří spoustu nervů:)
tipy_na_vanoce_maminka


Mamka patří mezi ty, kterým bych kupovala jeden dáreček za druhým a nikdy nepřestala. Vím, že Vánoce o dárcích nejsou, ale vždycky mám takovou vnitřní potřebu ji odměnit za to, co všechno pro nás dělá!
Co letos maminkám kupujete vy?
G
Článek obsahuje adlinky.

17 komentářů

  1. Krásné tipy pro maminky. Já nevím jak u ostatních, ale já si nad mamčou lámu hlavu asi nejvíce a každým rokem je to horší :D
    Tradičně jí ale každé Vánoce zásobím kosmetikou Yves Rocher, kterou miluje a jejich vánoční limitky jsou radost snad pro všechny. Letos jsem pro ni jakožto dost citlivou duši vybrala v knihkupectví vpisovací deník pouze pro maminky, který je na vyplňování různých vzpomínek od dětství až po toto období, jsou tam různá pole i na fotky a vím, že se jí to bude moc líbit. Jeden dárek už jsem jí dala předem, a to lístky na koncert oblíbeného zpěváka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?:D Tak je pravda, že pro mamky to chce vždycky něco speciálního:D Jeee ale vybrala jsi moc hezké dárečky:)) Tyhle osobní nebo zážitkové jsou stejně nej!:)

      Vymazat
  2. Instax je nejlepsi darek vubec! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Instax na zaznamenání vzpomínek by byl skvělý :-) sice je na trhu dlouho, ale až teď mě začíná lákat.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně:)) Fotky i focení miluju a s instaxem to je podle mě ještě větší zábava! Mockrát děkuju a tobě taky <3

      Vymazat
  4. To jsou krásné tipy na dárky. Škoda, že jsem na ně narazila až teď :( Mamce jsem koupila kabelku ale táta byl oříšek :D Tomu jsem nakonec vzala hodinky. Teď je zrovna budu balit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště s nima budu muset přijít o několik týdnů dříve:D:) Mi povídej! Táta je vždycky oříšek:D Ale hodinky jsou skvělý nápad!

      Vymazat
  5. super tipy na dárky pro mamku, čajíky, rukavice, parfém nebo šála vypadá moc skvěle. Já jsem naopak spíš pro takové blbosti jako péče o nehty, krémy na obličej, eventuálně třeba sůl do koupele.. a nebo různé elektrospotřebiče.. ale maličkosti udělají největší radost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to jsou ale taky super nápady! Krémů na obličej třeba podle mě není nikdy dost! :D

      Vymazat
  6. Děkuju za tipy :) Já jsem letos mamce koupila kvalitní litinové nádobí , takže tohle bych měla vyřešené. Ale mám ještě dvě ségry a babičku, pro které ještě dárek nemám, tak si nějaké tipy nejspíš vypůjčím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za tipy :) Já jsem letos mamce koupila kvalitní litinové nádobí , takže tohle bych měla vyřešené. Ale mám ještě dvě ségry a babičku, pro které ještě dárek nemám, tak si nějaké tipy nejspíš vypůjčím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy, letos pořizuji mamce náhrdelník. Peťa

    OdpovědětVymazat
  9. A kolik je mamince let? :) Já jsem jí letos dávala tenhle náramek spojení. Jsou to vlastně náramky s kamínky podle zvěrokruhu, které navíc moc hezky vypadají. Co si budeme. My s mamkou jsme na podobné kamínky, zvěrokruhy, horoskopy a podobné věci trochu ujeté, takže se jí to líbilo. A já si samozřejmě pořídila taky jeden, abychom měly obě dvě stejný, jelikož jsme narozené i ve stejném znamení. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tipy. Já letos kupuju rodičům hodinky Garmin a pak už chci jen rodinnou pohodu :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS