Social Media

2019 Inspiration

2019INSPO
Ahoj!
Jaký jste měliprvní týden v novém roce? Doufám, že jste ho zvládli veleúspěšně! Můj byl trochu stresující hlavně kvůli škole, ale aspoň si zase pár věcí můžu odškrtnout a jet dál (mám už ale pocit, že je tohle nekonečná jízda!). Na dnešek jsem si naordinovala po práci takový svůj vlastní večer. Ne že bych tedy většinu ostatních večerů trávila v houfu lidí, ale potřebovala jsem už takový ten čas, kdy nejen že jste sami, ale i se na tu svoji vlastní existenci plně soustředíte a užíváte si ji. Na programu tedy bylo cvičení, dobrý jídlo, oblíbené blogy, zapisování do diáře, omalovánky, knížky - zkrátka od všeho, co mám ráda, aspoň troška. A to vše v doprovodu křupající a vonící svíčky a oblíbeného playlistu - teď vyhrává Billie Eilish. Teď se cítím plně zrelaxovaná a ready čelit zbytku týdne!

Kromě blogu jsem taky samozřejmě nevynechala tumblr, takže nějakou inspiraci přináším i vám.

inspiration2019

Mějte boží týden a slibte mi, že si do neděle alespoň jednou také dopřejete podobný večer!
Paa
G

20 komentářů

  1. Miluji dny, kdy jsem sama a vychutnávám si atmosféru relaxu a klidu :-D Chvíle, kdy po mě nikdo nic nechce, nikdo neotravuje a zkrátka si užívám sama sebe.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej!! I když mám kolikrát tendence se schovávat sama v pokoji uplně bez lidí, vím, že jejich společnost je pak přesně to, co mi dodá dobrou náladu:D ..ale i tak jsou tyhle alone chvilky potřeba!! <3

      Vymazat
  2. Jee, uplne perfect cozy večer. :D Já doufám, že se takového večera také dočkám, teď je to opravdu chaotické. Inspirace opravdu pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je fajn se zastavit i uprostřed toho chaosu :D A děkujuu <3

      Vymazat
  3. Nádherná inspirace! :) Jiank první týden byl hodně chaotický, hlavně pracovně!

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooc děkuju <3 Jej tak to doufám, že příští týdny budeš mít už chaotické o dost méně:))

      Vymazat
  4. úplně ti rozumím, taky mám teď hlavně kvůli škole úplný chaos :D takže už se těším, až si takový pohodový večer taky udělám! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň v tom nejsme samy :D Já ho brzy plánuji zopakovat :D možná hned zítra O:)

      Vymazat
  5. Inspirace je super! Já si plánuji udělat takový svůj, holčičí večer tento pátek, který mám vyjímečně volný, protože nemám v plánu žádný ples, ani oslavu narozenin a podobně:D Konečně bych si chtěla nalakovat nehty, udělat zelený čaj, napsat článek a přečíst kousek knížky:) moc se těším!
    www.terainchester.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, Billie Eilish je pro mě zázrak roku 2018. Naprosto jsem si jí zamilovala. Miluju tu její jinakost, ale zároveň pokoru, inteligenci a jemnost.

    Já mám na tebe otázky. Co čteš? Co cvičíš? A jaké svíčky používáš? Kupa otázek, ale jsem hrozně zvědavá, protože to jsou moje tři oblíbené aktivity:D.

    Pa, Verča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee vážně?? Mám to s ní úplně stejně! A vystoupení s jejím bráchou jsou taky skvělé, jestli jsi je neviděla, tak si je na youtube určitě najdi:)) Jsou taková hezká sourozenecká dvojka!

      A k otázkám..
      Co čtu? Všechny možné marketingové knížky:D Píšu diplomku a prokousávám se posledními zkouškami, takže si teď nemůžu dovolit začíst se do nějaké knížky, která by mě od školy odtrhávala:'( :D Ale jinak úplně nejraději čtu knížky od Harukiho Murakami <3
      Co cvičím? Dlouhá léta podle aplikace Nike Training Club, ale momentálně mám fázi, kdy hledám nová youtube vide, abych tu rutinu trochu ozvláštnila:) Božská je MadFit a Pamela RF.
      Jaké svíčky používám? Aktuálně Autumn od WoodWick a pár malinkých z H&H home:)

      Děkuju za komentář i všechny otázky a mej se kráááásně <3

      Papa

      Gabi

      Vymazat
    2. Jooo, jejich vystoupení miluju. Oba jsou hrozně talentovaný!

      Marketingové knihy jsou fajn, pokud nejsou nudný a něco ti dají😁. Třeba ty, co se týkají SEO jsou zajímavé. Murakami je láska, toho mám taky ráda ❤.

      Ta aplikace bejvala hrozně oblíbená, já jí měla, ale zabírala hrozně moc paměti, tak jsem jí musela smazat:D. Jooo Pamela je dobrá, její videa jsou fakt záhul, ale pouštím si jí často.

      WoodWick asi neznám, nebo aspoň mě nic nenapadá, tak na ně juknu. A do HM home bych se měla brzo vydat, dlouho jsem tam nebyla.

      Moc díky za zodpovězené otázky, jsem si je přečetla až teď. Jsem blbá:D.

      Papa

      Vymazat
    3. Já už jsem těma knihama o marketingu hrozně přehlcená, takže po dopsání diplomky nechci žádnou ani vidět:D a poběžím si do knihkupectví pro toho nového Murakamiho:D

      To máš pravdu, že zabírá šíleně moc paměti. Mám ji staženou na tabletu a v podstatě ten tablet používám už jen na ni, protože se mi tam nic jinýho nevejde:D Ale ty workouty miluju!

      Woodwick si určitě někam zajdi očuchat! Myslím, že je možná mají i v těch Yankee Candle obchůdcích:)

      Já mockrát děkuju za komentáře <3

      Paaa, Gabi

      Vymazat
  7. Krásná inspirace a já miluji tumblr ze na něm můžu furt ukládat fotky co mě inspirují a články obecně. Přijde mi ta tvoje inspirace trosku jako hygge:) slyšela jsi o něm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Mel! To máš pravdu:) Většinou si ukládám obrázky, které jsou pro mě inspirací a zároveň ve mně vzbuzují takový příjemný a hřejivý pocit, aby mi zlepšily náladu, kdykoliv se na svůj tumblr podívám:) Takže není divu, že to má hodně blízko k hygge atmosféře:))

      Vymazat
  8. Boží fotky. Já tyhle obrázky miluju. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se tím mohla probírat hodiny a hodiny <3 :D

      Vymazat
  9. Nádherná inšpirácia, tumblr fotky zbožňujem, dokázala by som tam stráviť hodiny :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS