Social Media

New in - Weleda Food Skin

P3233758
Nedělní večer, sobotní zkouška ve škole splněna, seminárka odevzdána a víkend i super počasí užité na jedničku. V sobotu jsme se byli projít u hradeckého soutoku, zašli si na sushi a neděli jsme strávili s bráchou - vyvenčili jsme pejska z útulku, uvařili s mamkou veganské gnocchi se špenátem a užívali nedělní pohodu. Teď jsem na cestě z Hradce do Prahy a rozhodla jsem se, že se vám zase ozvu!

Pokud mě sledujete na Instagramu,  víte, že jsem se před 2 týdny zúčastnila moc hezké akce představení nové řady Skin Food od mé oblíbené kosmetické značky Weleda. Možná si pamatujete na článek, kde jsem vám ukazovala kousky z růžové - mandlové řady. Spoustu těchto produktů doplňují moji každodenní rutinu i dnes. Krém na ruce je mým parťákem v práci, pleťové krémy používám, když mám období sušší pleti a tělové mléko je už dávno pryč, protože s mojí spotřebou mizí krémy rychlostí blesku.

P3233757

Ale teď už k nové zelené - Skin Food řadě! Jednotlivé produkty testuju jen chviličku, takže vám zatím nemůžu říct všechny pocity. Na galavečeru byla ale hodně zmiňovaná jejich krásná vůně, což většinou u kosmetických produktů nějak zvlášť neocením. Ale!! Skin Food vážně náádherně voní! I třeba takový balzám na rty budete mít chuť sníst. Ten je mimochodem zatím mým číslem jedna z této řady - a to já si jen tak nějaký produkt na rty hned nezamiluju a jsem věrná pouze osvědčeným stálicím, protože mám rty poměrně citlivé. Mimo to ale ve Skin Food řadě najdete i univerzální krém pro různorodá použití a různé části těla s hojivým účinkem, jeho light verzi, která je výborná i pod make-up a (veganské ) tělové máslo pro milovníky hydratované a vyživené pokožky. Produkty obsahují extrakt z listů rozmarýnu, violky, měsíčku a heřmánku. Není tedy divu, že tak krásně voní a pokožku zklidňují.

P3233773P3233785P3233761P3233777

Zaregistrovali jste už tuhle skvělou zelenou Skin Food řadu? Jestli ano, dejte mi vědět, který produkt je váš favorit! Já se k těmto produktům určitě ještě vrátím a o svoje názory se s vámi podělím. Spolupráce se značkou Weleda je jedna z těch, která mi dělá úplně největší radost, protože nejen že mi produkty, které jsem zatím vyzkoušela, snad skoro všechny sedly, ale Weleda je také tou firmou, která se zajímá o životní prostředí a její produkty jsou přírodní.

Teď se už loučím, protože mě posun času a úkoly do školy docela zmohly..a navíc se blížíme k mojí klasické hodince, kdy už padám do postele, abych mohla ráno vstát plná energie.
Mějte krásný start do nového tydne!
G
Článek vznikl na základě spolupráce se značkou Weleda.

6 komentářů

  1. Já jsem si nové produkty naprosto zamilovala :-) Právě dneska jsem na blog také přidala recenzi :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z nich zatím taky nadšená:)) Jéé tak to se ráda podívám, byla jsi také na té akci?:)

      Vymazat
  2. To zni skvele, diky za tip. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem ji zahlédla, ale neznám. Ale zajímalo by mě jak voní, to si nedokážu představit. Je super, že taková spolupráce tě baví, v článcích ta pravá radost jde poznat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si ji určitě očuchej, je to taková svěží a moc příjemná vůně. To máš asi pravdu, že to jde vždy poznat, Weledu mám fakt moc ráda:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS