Social Media

Outfit inspo with Different.cz

Krásný den všem!
Doufám, že se máte všichni sluníčkově a užíváte po malých krůčcích blížící se jaro. Já už si úplně představuju, jak vyrazím ven jen s denimovou bundičkou, venku bude vonět teplej vzduch a všichni budou v daleko veselejší náladě. Trochu už pokoukávám po nových kouscích do šatníku, i když po skoro půlroční pauze od nakupování si ani nejsem jistá, jestli ještě utrácet za oblečení dokážu:D No..myslím ale, že bude stačit se několikrát podívat na mé oblíbené tumblr účty, nasbírat inspiraci a nakonec se budu ještě muset hodně krotit. Kamenné obchody už ale pěkně dlouho beru velkou oklikou. V únoru jsme se ségrou jednou vydaly na Chodov a po obhlídce prvního obchodu jsme se obě shodly, že nás to nebaví, hehe. Prohlížení eshopů ale stále patří mezi mou oblíbenou prokrastinaci O:) A tak vám rovnou - ve spolupráci s e-shopem Different - ukážu outfitovou inspiraci do práce/školy, do fitka a na domácí pohodičku.

outfitinspo

Značka Scotch & Soda má naprosto krásné a originální kousky. Do jejich mikin jsem se zamilovala snad úplně nejvíc, ale i tahle hořčicová sukně si získala moje srdce a na jaro je podle mě dokonalá. Ale mrkněte i na jejich šaty, mají vážně zajímavé střihy!

underarmour

Zrovna před dvěma týdny jsem mamce chválila její Under Armour tílko na cvičení a měla chuť jí ho nějakým tajným způsobem odcizit a zabalit si ho do kufru do Prahy. Bohužel se nepovedlo, takže si asi nějaké parádní budu muset pořídit sama. Under Armour patři podle mě mezi ty top top top značky sportovního oblečení, ve kterých se cvičí pohodlně a které zároveň i skvěle vypadají. Ze zkušenosti můžu potvrdit, že je lepší do kousků na cvičení "investovat", protože není nic horšího, než když vás podprsenka někde tlačí a legíny vám sjíždějí při každém dřepu.

tommyhilfiger

A teď jedno malé přiznání. Značku Tommy Hilfiger mám moc ráda už od puberty. Jeden z mých prvních parfému (toaletní vody) byl právě Dreaming od TH a vzpomínám na něj úplně s nostalgií:) S kamarádkou jsme navíc za našich gymplovských let vždycky chodily kolem jednoho butiku, kde jejich oblečení prodávali, a slibovaly si, že za svojí první výplatu si tam určitě něco koupíme:D To se sice nestalo, ale určitý vztah k TH stále mám! A co říkáte na tenhle domácí outfit? V něm se musí taaak krásně číst, snídat, odpočívat, blogovat, ... Připadala bych si jak hotová královna domácnosti!

Doufám, že se vám dnešní inspirace líbila a napište mi, jaký kousek nebo rovnou celý outfit vás nejvíce zaujal ♥
G
Příspěvek vznikl ve spolupráci s e-shopem Different.cz

14 komentářů

  1. Moc pěkná inspirace, zaujaly mě kalhoty na prvním obrázku. :) Tommy je fajn, decentní ale hezký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju <3 Pravda! Já nejsem zrovna milovník velkých log a TH to umí tak krásně minimalisticky:)

      Vymazat
  2. Krásná inspirace, nejvíce se mi líbí ta první :-) o podobné sukni jsem uvažovala, jen nevím jestli by mi slušela.. :( ale moc se mi líbí právě v kombinaci s mikčou a teniskama :-)


    TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuju <3 to jsem moc ráda, že se ti líbí:)
      Viď? Já si taky myslím, že s tou mikčou by byla parádní:)

      Vymazat
  3. Super inspirace, časem bych si chtěla něco od Tommyho koupit :)
    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Markét:)) Já bych z těchto kousků vybrala hned! A všechno nejlíp :D O:)

      Vymazat
  4. Značka Scotch & Soda se mi opravdu líbí! Od TH mám ráda spodní prádlo a někdy mají pěkné tenisky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky <3 To je pravda..tenisky mají také super! Teď jsem koukala na nějaké na platformě:)

      Vymazat
  5. tommy hilfiger kúsky zbožňujem :) sú jednoduché a pohodlné..škoda len, že tu sú také predražené

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levnější by určitě mohly být, to souhlasím O:) Ale zase asi..když chce člověk hezký a kvalitní kousek, tak si musí připlatit.

      Vymazat

Instagram

Theme by STS