Social Media

Můj podzimní víkend

nivea_hairdo

Krásné pondělí!
Opravdu moc si užívám ten pocit "těšení se na víkend". Po dvou letech dálkového studia, kdy moje víkendy znamenaly sezení od rána do čtyř ve škole, tvorbu seminárních prací (především skupinových se spolužáky, kteří byli ze všech koutů republiky, a někteří z nich ani neměli Facebook:D) učení se a psaní diplomky, je tohle nesmírná úleva. Cítím, že až teď začínám pořádně cítit tu úlevu, že mám vše úspěšně za sebou a o víkendu si můžu dělat co chci (a to nemluvím o prvních Vánocích bez zkouškového, whohoo!). Všem z vás, kteří se zrovna do studijního režimu navracíte, ale přeju hodně štěstí a posílám spoustu energie. Taky to zvládnete! Věřím tomu:)

V sobotu jsem se rozhodla zůstat pouze ve společnosti svojí maličkosti. Poslední dobou mám tendenci si neustále něco domlouvat s někým a každý čas využít k tomu, abych byla někde a s někým, ale přitom jsem moc ráda i sama. Sama se svými myšlenkami a s oblíbenými aktivitami. Přesně takový den jsem si tedy naordinovala - a bylo to skvělé!

P9280128

Celý byt jsem uklidila už v pátek večer, aby se mi veseleji vstávalo. K snídani jsem si připravila dokonalou tvarohové lívanečky s ovocem (mňam) a pustila si moji oblíbenou Zoellu, kterou většinou sleduju právě jen na podzim a v zimě.

Po snídani jsem se hned vrhla na třídění šatníku. Ještě stále jsem měla hromadu svetrů uklizených pod postelí a moje skříň křičela "léto", takže bylo načase s tím něco udělat, abych v příštích dnech nemrzla.

P9280142

Stihla jsem si i zacvičit. Teď si nejčastěji pouštím workouty od Maddie, se kterou mě to moc baví!

P9280137

Když mi to program umožní, o víkendech si hrozně ráda po poledni na chvilku lehnu. Schválně - taky si někdo dáváte po obědě "dvacet"?:D

Plná energie jsem pak vyskočila z postele a s podcastem v uších se rozeběhla nakoupit ingredience na perník, na který jsem měla ohromnou chuť. Ale vůbec mi nedošlo, že je státní svátek, takže jsem se před supermarketem zase hezky otočila a zamířila zpátky domů.

P9280155

Sobotní odpoledne se tedy místo pečení neslo v duchu focení (aneb docela jsem si nadávala za ten páteční úklid - celý pokoj jsem měla zase naruby) a mého nejoblíbenějšího tumblr, kde sbírám inspiraci už 6 let!

P9280162
P9280231

Večer jsem měla chuť se podívat na nějaký podzimní film, ale nenašla jsem žádný, který by mě zaujal. Vzpomněla jsem si ale na Amélii z Montmartru, kterou jsem už pěkně dlouho neviděla! A musím se pochválit, že jsem vydržela až do konce. Když jsem sama doma, nezvládnu dokoukat ani jeden díl seriálu:D

P9280248

Na neděli jsem se moc těšila. Byla jsem pozvaná na akci od značky Nivea, se kterou už dlouho spolupracuju. Jako vždy měli celý program vymyšlený naprosto skvěle! Představili nám jejich nové produkty - primer a stylingový sprej na vlasy, a ujali se nás šikovní kadeřníci ze salonu Hair Area, kteří nám umyli vlasy (včetně masáže!!) a vytvořili účes podle přání. Já jsem kromě klasických vlny á la  modelky Victoria's secret nakonec vyzkoušela ještě takový volný drdůlek propletený se šátkem. Kéž bych si to takto dokázala udělat i doma!

nivea
IMG_4494

Vůbec jsem tentokrát netušila, kdo na akci dorazí, ale seznámila jsem se tam s Naty a Terez, které byly obě tak milé, a nějakým záhadným způsobem se nám podařilo kecat až do půl třetí (akce byla od 9, haha)!

nivea_šampony
IMG_4507
yummy
Po zbytek dne jsem toho už tolik nestihla. Dávám za vinu hlavně třem obřím skleničkám prosecca, po kterých mě bolela hlava ještě dnes. Víkend jsem tedy zakončila vařením jídla na následující dny, dlouhým telefonátem se ségrou a úpravou fotek.

IMG_4574
P9290326

Kromě toho všeho jsem si prohlížela staré fotky a taky hodně tancovala a zpívala:D Což je vždycky znamení toho, že mám tu nejlepší náladu!

A jaký byl váš víkend? Strávili jste ho se svými blízkými, nebo jste si také dopřáli i chvilku pro sebe?
Ať je váš nový týden plný nových zážitků, úspěchů a radosti!
G

26 komentářů

  1. Poslední dobou také uvažuji o nějakém domácím workoutu, tak děkuji za tip. Zatím jsem vždy cvičila jen podle sebe. Už bych mohla udělat nějakou změnu :-D a třeba se něčemu novému přiučit. Gabi a jak ty často cvičíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MadFit fakt doporučuju:)) moc mě to s ní baví a přidává nová videa docela často, takže nemusím pořád cvičit to samé:) A cvičím 5x týdně většinou půl hoďky jenom. A když jsem o víkendu v Hradci, tak běhám:)

      Vymazat
  2. Je super ze sis víkend užila :) Taky mam rada, když jsem proste jen doma se s vodu maličkosti a udělám poradny úklid :D Jinak já jsem cely víkend prolezela, protože mi nebylo moc dobře.

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej tak to mě mrzí:( Tak doufám, že už ti je lépe!

      Vymazat
  3. Veľmi pekný článok! Určite si si ho poriadne užila :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsi opravdu moc krásný víkend. Takový bych taky brala! Film Amelie, jsem viděla taky strašně dávno a dlouho. Miluji tu hudbu.

    Můj víkend asi znáš, byla jsem doma a koukala na TV bez energie :D

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ta hudba tam je krásná a celkově tu atmosféru filmu mám moc ráda:)
      Chudákuu! Doufám, že už ti je aspoň lépe <3

      Vymazat
  5. Já se z toho tvého článku staašně těším domů a úplně to na mě dýchlo podzímní náladu ..a dneska mám zrovna takový malý splýn, takže mi i zvedl náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to mám radost, že ti článek zvedl náladu:)) ale ve Švédsku to taky musí být super ne?:)) Tam ta podzimní atmosféra také musí být:)

      Vymazat
    2. no když tu zrovna není 0 stupňů jako dneska tak jo, haha :D ale včera když jsem byla běhat tak bylo krásně, to jo :)

      Vymazat
    3. Jej no to chápu:D:D Tu zimu byhc taky zvládala hůř:D Tak ať je aspoň sluníčko:)) Švédsko je jinak můj sen <3 moc bych se tam chtěla podívat!!

      Vymazat
  6. Tu pohodu a oddech, že už nemusíš do školy ti přeji. :) Já naštěstí absolvovala jen denní střední a pak šup do práce. Takže nějaké zkouškové mě úplně minulo.
    Ohledně víkendu je vidět že sis ho pořádně užila, což je skvělé. :) Já měla víkend hodně pohodový a krásně mi to sedlo. :)
    Jinak seriál jsem neviděla, ale třeba v budoucnu...vůbec nic mi to totiž podle jména neříká. O:-)
    A ty fotky jsou moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc <3 No buď asi ráda :D na jednu stranu jsou školní léta krásná, ale jak se to mixuje s prací, dokáže to být pěkné peklíčko :D
      A to mám radost, že i ty jsi měla hezký víkend:) Jinak ta Amelie je film a moc ho doporučuju, jestli jsi ho ještě neviděla:)
      Měj se krásně<3

      Vymazat
    2. Dobře, díky. :) Mrknu na databazi co je to za film. :)

      Vymazat
  7. Máš fakt krásné fotky, můžu se zeptat, čím fotíš?
    No a můj víkend nebyl nijak zajímavý. Byla jsem s přítelem a užívala si chvíle klidu, když jsem zrovna nedělala školu.. a byla jsem si zaběhat a tak no, docela pohodička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc děkuju<3 Fotím na Olympus PEN a Iphone 8 plus.
      Tak to je ale náhodou krásný víkend:)) Klídek a chvíle s nejbližšími jsou nejlepší:)

      Vymazat
  8. Vypadá to na super víkend, máš totálně boží fotky! :)

    GrünHauz

    OdpovědětVymazat
  9. Jeee, tak to je super, já miluju tyhle typy článků s fotkami. :) Z těch fotek sálá úplná pohoda, jako že sis to všechno fakt užila. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky!
    Udělat si čas sama na sebe je nejlepší, miluju to! :-) A poslední dobou u filmů a seriálů také usínám. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu<3 Viď já taky! :D A ne že bych u filmů a seriálů usínala, ale prostě nevydržím tak dlouho na ně sama koukat:D Tak max půl hoďky a pak jdu dělat něco jinýho:D

      Vymazat
  11. Moc krásné fotky a super program :) Udělat si čas jen pro sebe je moc důležité.

    Simple living: Tři věci, kterých se zbavit na podzim

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS