Social Media

October bucket list

podzim
Krásný den moje čtenářky
(a čtenáři?)
Dnešní post píšu možná spíš více pro sebe než pro vás. Ale na druhou stranu mě tento typ článků u ostatních blogerek moc baví, tak doufám, že se bude líbit i vám:) Navíc jsem vám chtěla ukázat podzimní fotky, co jsme minulý týden nafotili s Martinem, se kterým jsme se viděli snad po sto letech! Těším se, až nafotíme nějaké další - nejlépe při svitu hřejícího sluníčka a ne v největším dešti jako tentokrát, haha. Ale i tak se, myslím, povedly - co myslíte?

Proč chci ale dnes napsat, to co chci napsat.. Poslední dny jsem hrozně roztěkaná, tělem i myšlenkami na několika místech zároveň, s pocitem, že nestíhám všechny povinnosti. Na jednu stranu mám při pomyšlení na Vánoce motýlky v břiše (já vím, je to brzo, ale nemůžu si pomoct) a na druhou se hrozím toho, že je říjen a já ho promarním za počítačem a neužiju si všechny podzimní radosti, než přijde dlouhá zima. Navíc se za poslední dny nashromáždilo pár rozhovorů a situací, které na mě měly takový zvláštní a negativní vliv, že si teď připadám jak v šedé mlze.

Nechci, aby celá ta myšlenka vyzněla nějak pesimisticky, vůbec se samozřejmě nemám špatně a pořád jsem vysmátá jak měsíček na hnoji, jen se musím zase naladit na svoji vlnu a zorganizovat si čas. A nejen proto jsem si sepsala podzimní list všech aktivit, které bych chtěla stihnout, než už definitivně propadnu vánočnímu šílenství.
Dejte mi vědět, co máte v plánu vy♥

DSC01012

Přečíst si nějakou hezkou oddechovou knížku.
Po jedné silně motivační knížce jsem sáhla po totální oddychovce pro teenagery, do které jsem se i hned začetla a vtáhla mě zpět do období, kdy jsme řešili úplně jiné věci než teď jako dospěláci:)

Podívat se na Harryho Pottera.
Ahoj, jsem Gabi a všehovšudy jsem četla první díl Harryho Pottera a viděla snad jen první dva. A ráda bych to napravila, protože kdy jindy, než právě na podzim?

Oslavit Haloween.
Ráda bych letošní Halloween nějak oslavila - jen vůbec nevím jak, hehe. Nemáte nějaké nápady? Minimálně bych si ráda sedla s kamarádkou někam do kavárny a dala si dýňový chlebíček nebo zašla do kina na horor!

Vyřezat dýni.
#nocomment #itsamust

Jít se projít v barevném listí.
Na víkend vyrážím opět do Hradce a á být krásně, takže mě nějaká hezká procházka barevnou přírodou určitě nemine. Ráda bych si také vzala foťák a udělala hezké podzimní fotky na památku:)

Být kreativní.
Protože stále odsouvám veškeré kreativní aktivity (pokud nepočítám blog) na vedlejší kolej - až udělám tohle a splním támhleto a teď musím tohle a tamto rozhodně nepočká. A to je podle mě velká škoda. A´t už to bude nějaká grafika, malování nebo cokoliv jiného - už to ze mě musí ven:D

DSC01065
DSC00999
DSC01028
DSC01007__01
DSC01042

Těším se na vaše podzimní bucket listy a přeju vám nádherný zbytek týdne!
Užívejte sluníčko♡
G

16 komentářů

  1. Moc ti to na fotkách sluší! :)
    Já bych na podzim chtěla...asi nic, aby se mi dařilo v nové práci, aby se mi dařilo ve škole, víc času pro sebe, číst knihy a tak no, nic speciálního :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuju<3 Tak ti moc přeju, aby se ti tohle všechno splnilo! On když má člověk nové zaměstnání a řeší ještě školu, tak chce, aby se dařilo hlavně tohle a ostatní je lepší nechat jen tak plynout:)

      Vymazat
  2. Panejo! Ty fotky jsou totálně boží! Jsi nádherná! :-) Mimo jiné já se na Vánoce taky šíleně těším. Včera jsem uklízela v posteli a našla samý krásný vánoční dekorace. Nejradši bych je vytáhla hned. Když jsi u té dýně... včera jsem jednu koupila a rovnou vydlabala :-D A doufám, že se budeš cítit lépe. Dneska jsem vstala i dřív, že budu psát články, ale jsem nějak bez nápadu. Jaká náhoda...včera jsem měla puštěného Harryho Pottera 2, haha. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda mockrát děkuju Jani!:)) Jé a to jsem ráda, že jsem tu anšla podobného blázna:D Já bych taky úplně přeskočila podzimní výzdobu a už začala s tou vánoční O:) zatím jsem si teda vystavila dvě okrasné dýně, ale vidím, že dál budou následovat světýlka a za nimi hned třpytivé hvězdičky, srnečky a stromečky:D A koukám, že jsme teda celkově podobně sladěné:D Harryho bych mohla dát teď o víkendu!:)

      Vymazat
  3. To je krásný článek! Víceméně máme ten #autumnbucketlist hodně podobný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu děkuju <3 a užij si podzim nejvíc, jak jen to bude možné:))

      Vymazat
  4. Ty fotky jsou dokonalé!

    Ale no tak, tys neviděla celého Harryho Pottra :D Nevadí, tento rok to dáš a plus to každý rok dávají na nově :D

    Já jsem taky od začátku podzimu doma a vůbec si to neužívám. Snad se taky vzchopím a půjdu konečně mezi lidi a užívat si tu atmošku ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Candy <3 Už musím, haha :D jen ten první díl možná přeskočím, docela si ho pamatuju:D To joo, snad už ti to taky vyjde! A dáš si někde venku dobrý kafíčko a projdeš se v barevným listí:))

      Vymazat
  5. To jsou nádherné fotky Gabčo, moc se povedly! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky jsou opravdu nádherné :)) ..a na těšení se na Vánoce nikdy není moc brzo! :) Já mám v plánu hlavně tu procházku v barevném listí, tak snad se mi to splní už tento víkend :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme <3 Haha tak to je pravda! Musím se přiznat, že jsem se už včera koukla na starý vlogmas od Zoelly O:) Mně se ta procházka splnila zrovna dneska a byla to krásné při tom krásném počasí:)) Tak doufám, že to vyšlo i tobě!

      Vymazat
  7. Já jsem si na podzim také udělala takový seznam, co potřebuji stihnout :) Tak držím palce, ať se ti vše povede. A na Vánoce už pomalu myslím také ;)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že je ten seznam plný jen samých krásných aktivit:)) Jej, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama s těma Vánocema!

      Vymazat
  8. Ty jsi nádherná! :) Mě vždycky lákalo udělat s kamarády v nějakém domě prostě klasickou Halloween party v prevlecích. :D A ty barvy podzimu, miluju, taky se chci procházet popadanym listím v parcích a podobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo Nat mooockrát děkuju <3 A to mě taky hrozně láká! :D Jen vím, že tenhle rok to není moc reálné, nejbližší kamarádky (které by podobnou akci možná taky chtěly udělat) mám daleko, tak budu ráda aspoň za nějaké kafíčko, vyřezávání dýni nebo halloweenský filmový večer:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS