Social Media

2 lovely food spots in Wroclaw

IMG_7024
Fotky z našeho adventního mini výletu jste mohli vidět v tomto postu. Přišlo mi ale škoda se s vámi nepodělit také o 2 bistra, které jsme stihly navštívit a moc se nám tam líbilo - i nám vážně chutnalo!

Charlotte
Francouzské bistro/kavárna/bar, kam jsme spěchaly hned po našem příjezdu. Chviličku jsme si musely venku postát a počkat na místo, ale stálo to za to! Miluju kavárny, kde podávají snídaně celý den. Mohly jsme si tak dopřát pořádnou dávku croissantů a dalšího pečiva, vaječnou omeletu i odpoledne.

IMG_7024
IMG_6980
croissants
IMG_7033
IMG_6972
IMG_7016


Shakshuka Wroclaw
A pokud byste měli chuť na něco zdravějšího, můžu doporučit Shakshuku přímo v centru města. Najedí se zde vegani i ti, co jedí glutenfree / dairyfree. Mají moc dobré krémové polívky, shakshuku, hummus a bowls. Já jsem si vážně pochutnala! Navíc se nadlábnete v moc krásném interieru, ze kterého můžete pozorovat ruch ve městě. Třešničkou na dortu je vedlejší kavárna, která je přímo propojená s Shakshukou! My jsme už spěchaly na nádraží, ale dortíky a sandwiche tam vypadaly moc dobře! V ulici Kuznicza se to hezkými bistry jen hemží, hned naproti mají i něco ve stylu našeho pražského Loving Hut a nádhernou kavárnu Selfie Café.

IMG_7268
IMG_7258
IMG_7266

Jednou bych se do Wroclawi ráda vrátila už jen kvůli těmto podnikům haha. Včera jsem si zrovna volala se ségrou a říkala jí, jak by z toho byla nadšená. Tak máme možná nápad na náš další sister trip!

Mějte krásný druhý adventní víkend!
G

6 komentářů

  1. To vypada skvele!
    Sandra / https://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Sakra mňam! Jen to vidím, tak bych si hned dala něco podobného! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Obě kavárny vypadají skvělé, nejvíce mě zaujala ta první, hned bych si dala čerství Croassant a marmeládu. ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jeeeje, já miluju croissanty <3 taky bych si hned dala další!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS