Social Media

Inspirativní ženy

Krásnou neděli všem..
..a především všem ženám♡
Doufám, že si užíváte dnešní sluníčkový den, pobíháte venku, nastavujete svou tvář paprskům a nasáváte energii z nádherného počasí. K dnešnímu MDŽ jsem si pro vás připravila jeden speciální článek. Chtěla bych vám představit 7 žen, které mě v poslední době nejvíce inspirují, ráda sleduji jejich sociální sítě a nakopávají mě k tomu být lepší v mnoha oblastech. Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o vaše oblíbené influencerky a já doufám, že vám třeba tímto článkem představím někoho, koho jste doposud neznali.


Daphne de Baat

mdz3

Daphne je modelka žijící a pracující v New Yorku. Sdílí svoje model tipy, ale namotivuje vás i k tomu, jak být úspěšná v čemkoliv, co si přejete. Je krásná, inteligentní, cílevědomá a i když se její tvorba hodně točí okolo modelingu, mně její videa hodně pomohla vloni při období psaní diplomky a státnic.


Chloe Kian

mdz2

Chloe je sluníčko ze Švýcarska, která několik let žila a studovala v Berlíně. Její youtube a podcast je především o udržitelnosti, motivaci, sebelásce, sebezdokonalování a veganství. Mě nejvíce inspiruje v oblasti sportu a jednoduchosti života. (a její hlas je neuvěřitelně uklidňující!)


Val Procházková

mdz6

Jsem tak ráda, že zrovna Val můžu nazývat i mou kamarádkou. Tahle krásná mladá slečna je takový dříč a samotný důkaz toho, že když si něco vysníte, stačí si zatím opravdu jít a můžete si vaše přání splnit. Kromě toho to je neskutečně zábavný člověk a její energie je nakažlivá:)

Péťa Elblová

mdz7

Přiznám se, že to není příliš dlouho, co Péťu sleduju, ale jakmile jsem začala, její obsah hltám každý den. Péťa vás namotivuje ke zdravému životnímu stylu, najdete u ní mnoho skvělých receptů, workout videí, může vám pomoct s jídelníčkem a její e-booky jsou opravdu promakané. Pokud hledáte inspiraci v oblasti cvičení a jídla, její tvorba může být to, co vám pomůže začít!

...
A nakonec bych vám ráda ukázala 3 instagramové účty, které kontroluji snad každý den. Terezka má nádherný feed plný krásných fotek jídla, najdete u ní recepty a tipy na zdravý jídelníček. Maria s Lizou jsou oproti tomu mojí každodenní dávkou fashion inspirace♡

mdz4




mdz1


Pokud byste chtěli ještě další nálož inspirace, můžete mrknout na článek, který jsem psala přesně před 2 roky.
Já si letím užít svůj sváteční den, tak se mějte moc krásně a brzy se na vás zase těším!
G

6 komentářů

  1. Tak to je skvělý článek!!

    Na ženy se určitě podívám :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tipy! :) Pravidelně sleduju jen Val, která na to, kolik jí je let, je super inspirativní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Z tvého seznamu sleduji jen Val, ale zaujala mě i Chloe! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chloe doporučuju!:) určitě se ti její tvorba zalíbí:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS