Social Media

Fall moodboard

fallmoodboard

Krásný pátek!
Zrovna sedím ve vlaku, čtu si a po očku pozoruju barevnou krajinu, která mi dělá radost každou jízdu. Jedu do Hradce s tušením, že mám před sebou perfektní víkend. Rodinné dýchánky, dlabání dýně, procházky ve spadaném listí, "cozy" večery pod dekou se strašidelnou knížkou, teplé polévky a jablkový koláč od ségry. Snad vše dopadne přesně podle plánu! Jaký máte vymyšlený program na následující dny vy?:) V podobném duchu se bude linout i dnešní článek, protože jsem tu s další várkou inspirace - tentokrát jak jinak než právě tou podzimní. Doufám, že moje uložené fotky správně naladí i ty z vás, kteří si ještě říjnové dny dostatečně nestihli užít. Já mám naopak problém ukočírovat své myšlenky, aby neutíkaly k barevným světýlkům, vůni perníčků, sobům a ..vy víte, kam tím asi mířím O:) Ale i když nám už zítra kalendář zahlásí, že zbývají pouze dva měsíce do Vánoc, ještě se pár dní budu snažit vydržet a do sytosti si užívat podzim - minimálně do Halloweenu!

Je to už nějaký ten pátek, co jsem se vám ozvala naposledy, ale v hlavě mám tolik nápadů a hlavně velkou chuť přispívat zase víc. Tak doufám, že se mi podaří ukrojit aspoň trochu času ze svých běžných dní a věnovat se i této mojí velké lásce. Můžete se těšit na beauty tipy, nápady na vánoční dárky (a že jich mám letos plnou hlavu!), 

PS: Kdyby vám nálož inspirace nestačila, mrkněte na můj tumblr, kam si střádám obrázky už 7 (!!!) let. A jestli máte i vy svůj tumblr, sem s ním! 

fall_moodboard

G

5 komentářů

  1. Wow, you look gorgeous. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, nádhera, nádhera! Přesně tohle na podzimu zbožňuji. Není nad pravdou a útulnou podzimní atmosféru při svíčkách a s knihou v ruce. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si říkala, jak se strašně těším na podzim... přesně na ty knihy, polévky, čaje.. Ale zatím jsem si ještě doma tu pohodičku neudělala. :D Venku si podzim docela užívám, baví mě procházky v listí. Ale doma kromě jedné vázičky nemám podzimního nic. :D
    Obrázky krááááásné. Tohle miluju. ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS