Social Media

Shower time

Photo 15.04.2021 7 55 24 
 Sprcháče. Sprchové gely, sprchové oleje, sprchové krémy.

Přemýšlíte o tom, jaké si kupujete? Sáhnete v obchodě po prvním, který uvidíte, ovlivní vaši volbu cena, vybíráte podle vůně, nebo pečlivě čtete složení? Je vtipné, jak jsme schopné utrácet za všemožné záchranné olejíčky na suchá místa, mastičky na ekzémy a všechny tyhle blbůstky, aby nám pomohly s naším trápením, ale chybí nám úplný základ a to výběr kvalitních produktů které používáme dennodenně. Tento fakt jsem si uvědomila až po jedné velmi hezké akci s Weledou, kde jsme se o kožních problémech a zároveň správné kosmetice bavili. Ale celé to vlastně jen doplňuje můj celkový pohled na zdravý životní styl a to, jak bychom se o sebe měli starat. Ano, jednou za půl roku dostanu chuť na smažák a dám si ho. Stejně jako se neochudím o svůj sladký narozeninový dort, přestože se po zbytek roku z velké části snažím cukru vyhýbat. Co má největší vliv na naše fungování a na to, jak se cítíme či vypadáme, je rutina - pravidelné úkony, které opakujeme každý den a týden. Jedno máznutí zázračnou mastičkou nás nezachrání, pokud se večer co večer umýváme mýdlem, které je plné škodlivých látek. Stejně jako nemají význam různé rychlé očisty těla, když je naše životospráva na denní bázi bídná.

Zkuste se schválně zamyslet nad tím, co vás trápí, a co by na to doopravdy mohlo mít vliv. Co ve svých rutinách opakujete a mohli byste vylepšit. Co pro sebe děláte pravidelně - pro vaše psychické i fyzické zdraví, pro vaše vztahy, to jak se cítíte, jak vypadáte:)

Photo 15.04.2021 7 55 15

A abych se vrátila zase zpět na začátek - sprchové gely jsou právě jedním z těch produktů, které všichni používáme každý den, a proto by nám nemělo být jedno, jaké mají složení. Já mám moc ráda mandlový sprchový gel od Weledy, který je přímo určený na citlivou pokožku a aktuálně používám tuto limitku, která má hodně speciální (až magickou vůni). Zároveň bych vám ale chtěla dnes ukázat absolutní weledí novinku , kterou je tato čtyřka sprchových gelů a krémů s terapeutickými účinky. Mým favoritem je pravděpodobně Energy - dokonalý na nadcházející jarní a letní dny. Relax bude naopak naprostým zachráncem po náročném dni, kdy se budu chtít večer trochu uklidnit a přejít do odpočinkového módu. Jaký byste si vybraly vy?

Photo 15.04.2021 7 55 29

Photo 15.04.2021 7 55 19

Photo 15.04.2021 7 55 32

Líbí se mi, že i na první pohled obyčejný produkt může mít tak blahodárné účinky na naši pokožku, ale dokonce i na to, jak se budeme po celém dnu cítit. Můžeme si díky němu navodit krásnou atmosféru, a úplně přehodit své myšlenky. Oproti parfumérství se totiž aromaterapie dívá na vůně jinak - pracuje s přírodními éterickými oleji, které doopravdy vyvolávají biologickou aktivitu, a tak působí na celé naše tělo.

Pokud byste si chtěli o každé jednotlivé vůni a jejím účinku přečíst více, podívejte se sem a vyberte si tu vaši.

Photo 15.04.2021 7 55 27

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaký máte na celé toto téma názor, jestli jste tým ENERGY / LOVE / HARMONY / RELAX a co se je pro vás number 1 priorita při výběru sprchového gelu.

G

článek vznikl ve spolupráci se značkou Weleda

11 komentářů

  1. Weleda nikdy nezklame a z této řady bych okamžitě sáhla po tom relaxačním modrém. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto sprchové gely vypadají luxusně :) Sama jsem jednou sprcháč od Weledy měla a byl skvělý :) Upřímně nevím, jaký jsem tým, ale nejvíc mě to asi teď táhne do týmu relax :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Relax je naprosto NEJ <3 a za mě to jsou opravdu nejlepší sprcháče, co jsem kdy vyzkoušela (hlavně moje pokožka je miluje)

      Vymazat
  3. Tyjo, tuhle značku vůbec neznám... Ale myslím, že bych rozhodně vzala růžový sprcháč. #pinkforever :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? :O Tak to Weledu musíš na 100 % vyzkoušet:) Chichi, je pravda, že barvy a vzhled balení u mě hraje taky velkou roli:D

      Vymazat
  4. Rozhodně přemýšlím a rozhoduje u mě na prvním místě složení, které musí být čistě přírodní. A pak samozřejmě vůně, protože je moc fajn, když je sprchování zároveň aromaterapie. Weleda je určitě skvělá a oblíbená kosmetika, ale mě si nikdy nezískala.

    Simple living: Jaro podle ájurvédy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?:O A zkoušela jsi ty produkty? Podle toho, co máš ráda, si myslím, že by se ti tyhle mohly líbit:)

      Vymazat
  5. I já jsem měla malinkatou nadváhu a docela dost mne to trápilo... Nejhorší na tom bylo ale to, že jsem vůbec nevěděla, kde začít... No, pak mi známá řekla, že to také hodně způsobuje stres a tak jsem začala brát cbd olej na zklidnění a stres a od té doby to šlo všechno jedna radost samo... Je to o tom, jak se nastavíte, ne o tom, co děláte.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS