Social Media

Life update & Decor inspiration

IMG_8483

 stěhování, bydlení v krabicích, interior dilema, dekorování

Ahooj!
Po delší době se opět ozývám a rovnou s jednou velkou novinkou a zároveň tipy na krásné plakáty ze skandinávského eshopu Poster Store (s milou zprávou pro vás na konci článku). Před týdnem jsem se přestěhovala o několik bloků od mého starého bytu. Už nedohlídnu na Trojský most, kde jsem z obřích oken pozorovala růžové západy slunce a už nemůžu tančit v obrovské kuchyni s nekonečným úložným prostorem, ale za to se můžu probouzet do prosluněné ložnice, užívat si více místností, balkón a především - společné bydlení ve dvou💛

Musím se přiznat, že stěhovat se už nějaký ten rok chtít rozhodně nebudu. Měla jsem pocit, jak kdyby to bylo včera, co jsem vyklízela bedny do mého prvního "bydlím sama" bytu a ani jsem se nenadála, rok utekl a já zase všechno hezky pěkně skládala do banánových krabic zpátky a převážela do jiného bytu.

Co si ale rozhodně užívám, je vymýšlení, jak náš společný nábytek poskládat a co jak zorganizovat, aby se nám tu příjemně bydlelo. Určitě to hned jen tak vyladěné do posledního detailu nebude. Rozhodli jsme se společný nábytek namíchat dohromady a vše budeme vylepšovat a obměňovat postupně.

IMG_8508

Co ale podle mě dělá veliký rozdíl a byt krásně zútulní, jsou právě dekorace. V tu nejlepší dobu mě zrovna oslovil Poster Store - skandinávský eshop s moderními (a cenově dostupnými) plakáty a rámečky. Najdete u nich stovky motivů nejrůznějších stylů a zlaté, měděné či dřevěné rámy, takže si svou výslednou vysněnou zeď můžete sestavit do puntíku podle vašich představ. A nové plakáty přidávají každé úterý!

Veliké plus má Poster Store i za to, že dřevo, které je použito na plakáty, pochází z lesů, které splňují
nejvyšší ekologické a sociální standardy. 

My jsme si vybrali plakáty a rámečky do obýváku i ložnice a jak se znám, budeme je točit a dekorace na stěnách čas od času obměňovat. Zvolili jsme samé teplé barvy, přírodní motivy, abstraktní obrázky a to vše ve světlých dubových rámech. Tyto kombinace totiž u mě evokují pocit bezpečí, útulnosti a zároveň vytváří inspirativní prostředí, kde se člověk cítí dobře. 

IMG_8487 (15)
IMG_8492 (11)
IMG_8479 (19)
Tak schválně - jste pro větší jednoduchý koberec, nebo menší vzorovaný kobereček?

IMG_8478
Tak kde to tomuhle krasavci sluší nejvíc? Za mě vede varianta nad pohovkou, nad kterou snad bude brzy viset.

IMG_8502 (6)
Na komodu jsme totiž zatím zvolili tuto dvojici. Miluju ty teplé tóny a strukturu dřeva ❤

A jak jsem na začátku slibovala, mám i něco pěkného pro vás - slevu 35 % na plakáty z eshopu Poster Store s kodem an35, což už bude na konečné částce pořádně znát🌠 (a vy tak ušetříte na nejedno kafíčko chichi). Sleva platí na všechny plakáty kromě kolekce umělců a rámů.

Dejte mi vědět, jak se vám náš výběr líbí a jací jsou naopak vaši favorité!
G

7 komentářů

  1. Plakáty jsou naprosto krásné, skvěle se vám domů hodí. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná life update ♥ Přeji vám, ať se v novém krásně bydlí :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  3. Plakáty ti naprosto skvěle zapadají do interiéru! :) Poster store mají nádherné, své favority jsem si také mohla vybrat :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Inspirace není nikdy dost a přesně takový styl se mi také líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jak se vám ta pohovka líbí? Přijde mi, že je dost malá. Já osobně mám raději velké sedací soupravy do U nebo tak různě. Tohle je spíš jen takové zákoutí na fajn večer s knížkou a sklenicí vína. Což samozřejmě není na škodu, ale já si ráda při čtení lehnu a natáhnu nohy. Po celém dni na nohách je to snad to nejlepší. ;-)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS