Social Media

2021 Beauty Favourites

Photo 05.12.2021 14 01 43

Krásný předvánoční čas!
Jak už tomu bývá zvykem, na konci roku s vámi ráda sdílím své oblíbené produkty. A ani letos tomu nebude jinak. Vždy se ráda podívat zpětně na celý rok, vzpomenu si na ty, které mi zachraňovaly život, zpříjemňovaly mé dny a budu je ráda používat i v následujících měsících. A byla by velká škoda se o ně s vámi nepodělit. V nekonečném množství kosmetických značek a jejich krémů, líčidel, šampónů a dalších přípravků je občas těžké se zorientovat a najít ty, které stojí opravdu za to, takže si myslím, že se každá rada hodí. Tak pojďme na to!

Photo 13.12.2021 11 08 43

Začneme hezky voňavě. I když od značky Colabo vyhrála nějakou cenu jejich vůně Oriental, já jsem se mnohem více zamilovala do vůně Floral, čemuž jsem se sama divila. Květinové vůně nejsou moc pro mě, ale černý rybíz dodává parfému zajímavý "twist". Takže pokud mátě rádi ovocné vůně jako já, běžte do ní. Výdrž sice nemá celodenní, ale je z 90 % přírodní a cena je více než ohleduplná k vaší peněžence.

Photo 13.12.2021 10 40 41

Hypoalergenní make up jsem vyzkoušela v rámci spolupráce poprvé už přesně před rokem. A to jsem ani netušila, jak jeho vlastnosti ocením za půl roku! Má kůže se lehce zbláznila, takže jsem ocenila každý produkt, který se k ní bude chovat velmi jemně. A tak mi tento make up od značky Bell dělá společníka až doteď a neumím si představit, že bych ho měla vyměnit. Používám odstíny Sand a Natural Tan, za ty můžu dát ruku do ohně, ale u těch světlejších variant jsem u ségry viděla, že se s pletí tolik nekamarádí a dělá docela šupinky. Našla jsem ho např. na tomto eshopu a jinak by měl být k sehnání v drogerii Rossmann.

Photo 13.12.2021 11 02 47

Balzám na rty nesmí chybět v žádné mé kabelce, na pracovním stole v práci, doma v šuplíku ani v koupelně. A přesně tam mám už celý rok položený balzám Soft Kiss od značky Almara, který jsem dostala od sestřenky k minulým Vánocům. V koupelně totiž vždycky vím, že mám dokonale čisté ruce, takže si ho můžu bez obav nanést. Se rty mám docela problémy a občas se mi na nich dělá ekzém a i k němu je tento balzám velmi šetrný a pečující. Z těch cestovních verzí nedám dopustit na Blistex.

Uplynulých 12 měsíců bych pojmenovala jako "hon za ideálním odličovacím produktem" a na začátku podzimu jsem toho vyvoleného konečně našla. Po micelárce mě pálila pleť (nečekaně) a odličovací oleje mi docela zanášely póry a pleť mi akorát zhoršovaly. Pak jsem vyzkoušela Foamie kvůli jeho úžasné bezobalové podobě a byla překvapená, jak moc mi vyhovuje. U něj opravdu platí - mnoho muziky za málo peněz. Navíc je hypoalergenní, bez sulfátů, parabenů, barviv a sulfátů a není testován na zvířatech.

Photo 13.12.2021 10 51 18

Přesuňme se na tělo. Já jakožto mazač obecný, který se maže po KAŽDÉ sprše, už vyzkoušel opravdu velké množství produktů Samozřejmě dávám přednost těm přírodním a číslem jedna tohoto roku je jemné tělové mléko na citlivou pokožku od Weledy. Mám v plánu se k němu ještě v jednom budoucím článku vrátit, ale chtěla jsem ho zmínit i tady, protože je opravdovým "life saverem". I velmi citlivou pokožku neirituje, je takový jemňoučký, pečující a cítí se se po namazání jako v bavlnce.

A co se týče rukou, tam probíhá důkladné mazání ještě častěji. Vysušující pražská voda a zimní měsíce dávají rukám zabrat, takže mám hned několik krémů také všude po ruce. Tento rok vyhrávají hned dva - mandlový od Weledy a Goodbye Stress od Kneippu. Oba se krásně vstřebávají a nezanechávají mastný pocit.


Photo 13.12.2021 10 37 54

Co se týče vlasů, zažila jsem si letos docela peklíčko, ale o tom také až později. Teď se pojďme podívat na produkty, z kterých jsem byla opravdu překvapená. Značku Natulique možná nebudete znát, ale doporučuji jí věnovat pozornost. Vyrábí profesionální přírodní vlasovou kosmetiku ekologicky a s recyklovanými a recyklovatelnými obaly. Já jsem si od Natulique oblíbila hydratační šampón, který je jediný, po kterém mi vlasy vydrží 3 dny hezké (normálně je druhý den večer už poněkud kritický:D). 

Photo 13.12.2021 10 32 14

A druhým oblíbencem je marocký arganový olej, který pečuje o konečky opravdu krásně. Zrovna nedávno jsem byla u kadeřnice a nemusela mi brát takový kusanec jako vždy, protože jsem konečky neměla tak slabé a zlámané jako jindy.

A jaké produkty jste si v uplnynulém roce oblíbily vy? Podělte se💛
G

4 komentáře

  1. Moc krásny článok a páči sa mi ako si sa vyhrala s úpravou fotiek. Z tvojich obľúbencoch som skúšala len krém Goodbye stress od Kneippu a musím povedať, že je super. Všeobecne mám moc rada ich produkty. Určite ti odporúčam aj ich soľ do kúpeľa, tá je dokonalá
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alex, moc děkuju za hezký komentář:)) Soli do koupele od Kneippu jsem teď měla v adventním kalendáři, tak je určitě brzy také vyzkouším:))

      Vymazat
  2. Love your share so much, Thanks for letting me know about these products feedback.

    wig for queen

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to na super kosmetické produkty, ráda vyzkouším ten krém na ruce od Kneippu. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS