Social Media

Food & Workout Diary p.5 +SUMMER GIVEAWAY

Ahojda!
Dnes přicházím s mým (už 5. v řadě) jídelníčkem a sepsanými workouty, které jsem cvičila. Tentokrát to asi nebudu tolik okecávat (ale čtěte až do konce, čeká tam na vás super soutěž!). Rozpovídala jsem se opravdu hodně u toho minulého a od té doby se u mě, co se týče stravy nebo workoutů, tolik nezměnilo. Kromě másla se stále držím dairy free stravy a můžu vám říct, že se cítím fakt skvěle a hodně se mi zlepšila pleť. 

Ale když už jsme u toho, musím se vám svěřit i s jednou špatnou zkušeností. Někde jsem četla a myslím, že i pár z vás mi psalo o tom, že kravské mléko NE!, ale kozí nebo ovčí výrobky jsou fajn. Tak jsem si v Bazalce koupila hned dva kozí jogurty a úplně jsem zapomněla na to, že se na druhou stranu ale říká, jak fakt smrdí a jsou hnusné. Některé ano, některé možná ne. Každopádně ten můj smrděl fakt jak chlívek, ale já si ho s pocitem dělám-dobrou-věc-pro-své-tělo stejně nalila na ovesnou kaši. Co sousto, to jsem si zacpávala nos, ale snědla jsem to. A jak mi bylo? Hrozně! Žaludek mě bolel hned, co jsem to dojedla, celý den jsem nemohla ani stát na nohou, jak mi bylo slabo a večer jsem myslela, že mi asi praskne břicho. Větší bolesti jsem snad ještě nikdy neměla. Už jsme skoro jeli na pohotovost (a to já vážně, i když mi je hodně špatně, k doktorovi nechodím ani nejím prášky), ale těsně pře odchodem jsem to stihla vyhodit a od té chvíle se zase cítila skvěle:D #storyofmylife. Kozu teda už nemůžu ani cítit a o to víc se teď bojím dát si cokoliv mléčného. Řekla jsem si, že na dovolené si něco málo povolím, protože si myslím, že když celý rok jedete na 90%, těch deset vám neuškodí. Ale Smectu raději balím s sebou:D

Ctvrtek 16.7.
Workout: N+TC 15 in Unstoppable + 15 min cviceni na ramena, ktere z aplikace zmizelo:(
Snidane: vajecna omeleta + chlebík s máslem a zeleninou + chlebík s marmeládou + ovoce
Obed: ovocny salat
Svacina: kafe
Vecere: kure s ryzi a zeleninou

23.7.-8

23.7.-7

Patek 17.7.
Workout: N+TC 30min Curve Vrver + 12min Circuit Breaker
Snidane: vajecna omeleta + zelenina + ovoce + chlebíky s máslem a marmeládou
Obed: celozrnna pizza + zelenina
Svacina: jablko
Vecere: celozrnné chlebíky s máslem a šunkou + zelenina

23.7.-6

Sobota 18.7.
Workout: beh 8,2 km
Snidane: Pohankova kase s ovocem + sojove mleko s müsli + jablecna kapsa z Lidlu + celozrnny chlebik s marmeladou
Obed: Spagety se zeleninou
Svacina: celozrnny jablecny kolacek + kafe
Vecere: party food:D nachos, jednohubky, mojito,...

23.7.-5

Nedele 19.7.
Snidane: Pohankova kase s ovocem + sojove mleko s müsli + celozrnny chlebik s marmeladou
Obed: Kureci kousky na zpusob ciny s rejzi a zeleninou
Workout: tenis
Svacina: kesu orisky
Vecere: Pollo bageta z Bageterie (bez mascarpone) + nachos a zelenina

23.7.-4

Pondeli 20.7.
Snidane: Pohankova kase s ovocem + sojove mleko s müsli + celozrnny chlebik s marmeladou + piskoty a pomeranc
Workout: parovy workout s pritelem (cca 45min) - muzu o nem napsat clanek, kdybyste chteli vedet, co cvicime spolu:)
Obed: pstruh na masle s opecenym bramborem a zeleninou
Svacina: meloun
Vecere: zelenina

23.7.-3


Utery 21.7. Rest Day
Snidane: Ovesna kase varena v sojovem mlece s ovocem + celozrnny chlebik s marmeladou a druhy s maslem a okurkami
Obed: Zeleninovy salat s vajickem a olivami
Svacina: kafe
Vecere: velka celozrnna houska se sunkou + salam a zelenina

23.7.-2

23.7.-1
Streda 22.7.
Snidane: Alpro dezert + ovoce + visnova kapsa + 3 chlebiky s marmeldou
Obed: testoviny se zelenimou a olivami
Svacina: jablko + angrest + kafe
Workout: beh cca 5km + kratsi cviceni na cele telo
Vecere: zelenina

A teď tu pro všechny milovníky léta, festivalové nadšence, soutěživce a hlavně moje věrné čtenáře mám skvělou letní soutěž o 2 lístky na festival Fingers Up v areálu Morava Camp v Mohelnici (každá o hodnotě 990,- s plným vstupem do veřejných zón jako je stanové městečko, bazén, motokárová/longboardová dráha, sportovní oddělení).
Měla jsem být jedním z ambasadorů, ale jelikož se festival koná 7. a 8.srpna, kdy budeme s přítelem u moře, tento ročník se bude muset obejít beze mě:( Hodně mě to mrzí, protože se mi už teď Fingers Up moc líbí! Není pouze o hudbě, ale i o zdravém jídle. sportu, umění a módě! Tento rok tam navíc budou vystupovat The Wombats a , které bych viděla moc ráda!


A co musíte udělat pro to, abyste lístky vyhráli?
Máte 2 možnosti a dvojitou šanci na výhru!
1) Odebírat můj blog přes blogger (sloupek vpravo) a napsat do komentáře, na co byste se na festivale Fingers Up těšili nejvíce.
2) Sledovat mě na instagramu @gabrielakre, nahrát jakoukoliv letní fotku, ze které bude sršet dobrá prázdninová nálada, na svůj instagram a tu označit #fingersup a označit mě tam, abych se k fotce měla jak dostat

Z 1) i 2) vyberu dva nejoriginálnější a nejhezčí příspěvky a random generator pak už vybere vítěze, kterého vyhlásím 31.7. v pátek!

Je vážně škoda, že se mi zrovna dovolená sešla s touto událostí, ale snad tak udělám radost aspoň někomu z vás:)
Mějte se nádherně!
G

15 komentářů

  1. mňam ! tie raňajky vyzerajú úžasne !! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc krásné snídaně! Ale někdy by mi tvoje svačiny a večeře nestačily :D Chápu ale, že jsi třeba neměla hlad nebo chuť, taky to tak někdy mám :) A můžu se zeptat - jak se ti cvičí nalačno? Já mám s tím špatnou zkušenost, protože se mi pokaždé strašně motá hlava, takže já musím mít před tím aspoň snídani :D A určitě bych měla zájem o párový workout :) Možná by nebylo špatné ani video :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne tento tyden jsem se potrebovala procistit od tech samych dobrot z oslav a prejidani se:D
      A s tim cvicenim nalacno..podle mamky jsem si davala alespon lzicku medu, abych mela aspon nejakej cukry v sobe, pry se tak nezacnou zbytecne shazovat svaly misto tuku. Ale na radu tatky, ted cvicim a beham i bez toho:D a musim rict, ze s rannim cvicenim to je pouze o zvyku:) taky se mi driv motala hlava, spatne se mi dychalo a bylo mi tak trochu slabo, ale cim casteji to tak delam, tim prirozenejsi to je:))

      Vymazat
  3. Máš suprový jídelníček!:) Někdy by si možná mohla vyfotit všchyn fotky jídel v jednom dni :) to bybylo také super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju:) myslim, ze v nekterym z predeslych jidelnicku to tak mam:) tak koukni tam. Ted jsem nestihala fotit, tak proto to mam tak chude co se fotek tyce:) priste se zase budu vic snazit:))

      Vymazat
  4. toto je raj na nebi O:)
    a tiež by som sa chcela spýtať na cvičenie nalačno :) mne osobne to veľmi vyhovuje, tak by som chcela vedieť aj ten tvoj názor, ako často tak cvičíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Az zas tak casto nalacno necvicim. Spis kdyz mam treba praci v 10 a vim, ze po praci uz nebudu mit na cviceni cas:) Ale je to podle menuplne skvely start do noveho dne:) lip se mi potom delaji i jine veci:)

      Vymazat
  5. Ahoj, o festivalu slyším poprvé až tenhle rok a vypadá dost zajímavě. Jela bych na něj ráda hlavně kvůli The Wombats a pak určitě kvůli celému tomu doprovodnému programu, protože vypadá dost nabitě a pestře. Takže si od toho slibuju nejen hudební zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na festivalu bych se nejvíc těšil na kapelu The Wombats, kteří patří mezi mé nejoblíbenější indie rockové kapely a jejich písničky mi vždy dokážou zvednout náladu. Letošní album Glitterbug patří mezi to nejlepší, co tento rok vyšlo a rád bych je právě na šňůře k němu zastihl u nás. A dále bych taky rád na MØ, Claire, Vypsanou Fixu a doprovodný program, kterému by jistě vévodilo jídlo. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Mnam ty snidane vypada mnamozne :) !

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS