Social Media

Fall Inspo

...a můj malý wishlist

Krásný středeční večer!
Mám za sebou boží den. Měla jsem dnes volno, takže jsem hodlala si ho pořádně užít a zatím plán dodržuji výborně. Ráno jsem si udělala (jak jinak) parádní snídani (brzy zase bude food diary!) a hned se pustila do vytváření setíků na polyvore.com. V 10 mě doma vyzvedl přítel a šli jsme se proběhnout. Sice jsme nestihli vyfotit dnešní outfit, ale jelikož budu mít nejspíš i zítra volno, něco stopro vyblejskneme. Po delší době jsem se při malování pustila i do stínů a s kručícím břichem jsem spěchala za kamarádkou na nádraží, abych ji vyzvedla a společně jsme se vydali do Bazalky na oběd. Prokecaly jsme celé odpoledne a u toho stihli projít i drogérie, ulovit nějaké nezbytnosti a dojít si na nejlepší kafe a dortík (fotka na instagramu) do veganské Cats&Coffee. A teď jsem tady, celá naspeedovaná z cappuccina, píšu vám tenhle článek a mám super náladu!
Doufám, že i vy!♥

Je až neskutečný, jak se z veder venku ochladilo na 12 stupňů a místo svetříků a mikin se přešlo rovnou na bundy. Já začínám skoro hysterčit, protože nemám žádný pořádný boty na podzim a prosím počasí, aby se aspoň na chvíli ještě oteplilo.
Před začátkem zimního semestru ale ještě nejspíš stihneme s přítelem jedno pražské nakupování, takže snad seženu vše, co chci a nutně potřebuju..


Pencil Skirt

Pencil Skirt by thegabiee featuring band jewelry

PENCIL SKIRT
je právě jedním z těch kousků, kvůli kterému bych chtěla, aby bylo trochu tepleji. A jsem pro verzi dress down a místo podpadků volím tenisky! Naštěstí ji můžu ze svého wishlistu už vyškrtnout, protože jsem jednu perfektní ukořistila v Zaře a snad bude možnost ji brzy obléknout.


Kenza

Kenza by thegabiee featuring converse sneakers

RED BAG
si tajně přeju už delší dobu. Červenou miluju, pokud se dobře zkombinuje. A navíc mi tahle kabelka připomíná moji nejoblíbenější Kenzu "za mlada", když přidávala ještě víc random fotky a takovou kabelku kombinovala s jeanama, bílýma converskama, Ray Bankama a basic tričkem. Tuhle "mladou Kenzu" mi teď naopak připomíná moje nová nejoblíbenější česká blogerka Kristýnka!


Grey Hat

Grey Hat by thegabiee featuring wall sculptures

HAT
Po kloboučkách pokukuju už od jara. Na jaře jsem narazila na perfektní v H&Mku. A nekoupila ho. A lituju toho doteď! Od té doby jsem viděla pouze krásně v Topshopu - moc drahé. A v H&M, kde se rozhodli obchody zásobovat pouze velikostmi M a L a v těch doslova plavu. Ono by teda klobouků bylo všude dost, ale pravda je ta, že já můžu mít pouze tyhle s kulatou "čepičkou", protože v ostatních vypadám dost vtipně. #sadstory


Back To School

Back To School by thegabiee featuring eye makeup

BOOTS
Jestli je hledání perfektního klobouku tvrdý oříšek, najít podzimní botky, které by se mi líbily, je teprve hodně dlouhá honba za pokladem! Nemáte nějaké tipy, kde hezké koupit? Jsem ochotná do nich investovat i víc, pokud by byly kožené.


Nude & Ear Cuff

Nude & Ear Cuff by thegabiee featuring black shorts

EAR CUFF
Stříbrný nebo zlatý, s kamínky nebo bez. Tenhle trend se mi hrozně líbí a ozvláštní každý outfit. A přiznám se, že i ty Nike botky jsou #todiefor. Už se vidím, jak si studentem z Prahy pofrčím s nějakejma takovejma kráskama a honba za podzimníma botama ani nezapočne. To bych byla typická já:D Asi jako když potřebuji trička trička trička a z Manga odcházím s dvěma páry voňavých jeanů.

Napište mi, jaké kousky si chcete do vašeho podzimního šatníku pořídit vy a který z těchto pěti vytvořených outfitů se vám líbil nejvíc.
Pusu
G

15 komentářů

  1. Za mňa je najlepší určite outfit 2 a 3 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas s Kitti, co se týče outfitu :) Jinak Kristýnu taky sleduju a je to jedna z mých nejoblíbenějších českých blogerek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee Gábi, moc jsi mě potěšila, strašně si toho vážím!!:)* Jinak už se těším na tu suknii ze Zary! S podzimníma botama to mám stejně, minulej rok se mi zadařilo v Mangu sehnat kožené, jinak super většinou mají ve Vagabondu, takže tam asi letos mrknu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to mam radost:) je to jen a jen pravda, co jsem napsala:)) Ja jsem je stale nenasla:( doufam, ze uz brzy nejake kpupim, jinak umrznu:(:D a outfit se sukni je uz nafoceny:))

      Vymazat
  4. to mas podobny wish list jako ja, ale jelikoz si ted kupuju new balance a adidas boty, tak bohuzel na moje jiny prani nezbyvaji penize:D:/ ale pencil skirt, red bag a klobouk si preju taky, akorat jsem na ten pravy jeste nenarazila :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja bych nejradsi taky potrebovala novy tenisky i ty podumni botky:D

      Vymazat
  5. Tak to je super, že sis včerejší den tak užila! Já mám ve svém wishlistu taky podzimní botky, ale jsem asi strašně náročná a zatím jsem na žádné co by mě zaujaly nenarazila! :D Jinak už se těším na food diary. Přeji hezký den! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejne:D ja prolezla celou Prahu a nic:(:D dekuju, tobe taky:*

      Vymazat
  6. Ty koláže jsou krásně udělané! :) a mám to úplně stejně, prosím, ještě chvíli teplo! Sice miluji podzim, hrozně moc, ale zimní bundy ještě nechci! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presneee!!! Ted uz ale podzim prichazi asi nadobro. Ale aspon je tu cas vice kaficek, cice cajicku, svicek a svetru!!:D:))

      Vymazat
  7. to ochlazení vnímám hrozně, protože jsem se v týdnu navíc vrátila z Řecka, kde teplota denně neklesala pod 30°C :D ale podzim mám moc ráda, takže se těším! outfity jsou naprosto parádní a mám docela problém vybrat ten nej, nej <3 klobouk bych rozhodně do svého podzimního šatníku chtěla zařadit a mám už nějaké vyhlídnuté, tak uvidíme :) stydím se je nosit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to chapu, ze tu musis mrznout!:D a moooc dekuju:*

      Vymazat
  8. skvele kolaze, inspiracni!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Realash produkt, budu rada kdyz se zucastnis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS