Social Media

When you feel it

Dnes jsem běžela svůj hrozně důležitý běh. Rozhodně byl důležitý proto, že jsem po dlouhé době uběhla naši naměřenou trasu 8,2 km. Sice mě v posledním kilometru začaly bolet všechny vnitřnosti a po doběhu jsem byla totálně celá mokrá a rudá jako rajčátko, ale necítila jsem se jako stokilová boubelka, co bojuje s plícema o kyslík.
Ale dnes to nebylo tolik o výkonu, ale o tom, co se dělo ve mě, o čem jsem přemýšlela a proč jsem několikrát dokonce zapomněla, že běžím a že ta trasa hodně rychle utíká. Poslední dny jsem se cítila hodně ztracená, samotná a vyčerpaná. Několikrát mě dostihla karma a já byla za svoje černý myšlenky potrestána, ve svém těle jsem si vůbec nepřipadala jako já, jedla jsem špatně, spala jsem špatně, skoro vůbec se nehejbala a vším, co jsem dělala jsem si jen přitěžovala.
Od prvního kroku, co jsem dnes vyběhla, jsem se ale cítila naprosto skvěle, po celou dobu myslela jen a jen pozitivně a v hlavě jsem měla jen ty krásné věci. Takové ty, co vás dělají šťastnými, když je prožíváte a i když na ně myslíte.
Určitě máte každý z vás v mysli také příběhy a momenty, kdy jste přesně cítili to ono, co vás dělá šťastnými. 
Když se vám něco ohromně důležitého povedlo
Když se vám naopak něco ohromně bevýznamného povedlo
Když jste byli úplně sami na vašem oblíbeném místě, cítili vzduch, slyšeli ticho a viděli nejbarevnější svět i přesto, že jste měli zavřené oči
Když vám váš domácí mazlíček oblíže celý obličej
Když se smějete tak, že vám vytrysknou slzy a máte pocit, že se ten sixpack konečně povedl
Když vás přítel ochranářsky sepnul v objetí
Když jste s vaší láskou seděli mlčky vedle sebe, ale cítili jste to propojení a věděli, jak moc je ta chvíle cenná
Když jste se cpali babiččinými řízky, které umí jen ona nejlíp na světě
Když jste si s bráchou vymalovávali omalovánky přesto, že je vám už 22
Když vám se ségrou patří celý svět, protože si spolu připadáte nejvíc nejhustější

Ohromně by mě zajímalo, jaké je to vaše KDYŽ. Víte o jakých momentech štěstí mluvím? Když prostě cítíte, že je tohle naprosto správně a vy žijete pro tento okamžik.



1.9.-5

1.9.-1

1.9.-3

1.9.-2

1.9.-4

1.9.-6

1.9.-7

1.9.-8

1.9.-9

1.9.-12

1.9.-13

1.9.-11

1.9.-10

Doufám, že vám dnešní článek nebude připadat divný. Původně jsem vám chtěla přidat první workout-video, nebo napsat tipy, jak začít běhat a zamilovat si to. Ale přesně tohle jsem dnes necítila. Dnes byl čas na KDYŽ :)
Mějte se krásně a podělte se se mnou o své nejšťastnější chvilky.

G

6 komentářů

  1. Krásně napsané!! Nemluvě o tom, že jsi váážně kočkaa! Těch mých když by bylo asi hodně, protože se většinou raduji i z maličkostí, ale zrovna teď jsem nadšená z toho, že konečně budeme mít s přítelem moje vysněný koťátko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi tak zlata:)) presne, o tech malickostech to je nejvic!!:)

      Vymazat
  2. Krásný článek :) !
    Zrovna nedávno jsem si říkala že mám ted nejlepší období v mém živote ( nezazila jsem sice nejake extra závažné chvíle,protože je mi teprve 13,ale nikdy jsem nebyla uplne spokojena se svymi prateli,sama se sebou,konicky apod. ted travim cas s lidmi kteři jsou mi opravdovy pratele a dokážu se s nimi opravdu zasmát,běhám,sportuji,pecu a varim zdravé dobroty a celkově se snažím žít co nejlépe a být pozitivní, moje skvělá rodina i pratele mě ve všem podporuje a já jsem konečně štastná :) !
    Nejstastnejsi jsem kdyz se skvele bavím,směju se a užívám si s kamarády,zaběhnu si nový rekord,at uz je to cas nebo vzdálenost (vcera 15,juchuuu :D !), jsem na dovolene,at uz je jakakoliv a uzívám si pohody,sportu,odpocinku a dobreho jidla s rodinou a prateli nebo taky kdyz se mi neco povede :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak krasny komentar:)) mam z tebe vazne radost, ze si dokazes uzivat zivot a je hlavne fakt pozoruhodny, ze si to uvedomujes uz ve 13, kdy opvetsinou ostatni holky v tvym veku jen breci nad svym zivotem,nze nic neni dokonaly, ale pritom se maji skvele. Jsi i procme inspiraci!:)

      Vymazat
  3. Náhodou není divný ani trochu, naopak :) Tady tato když jsou strašně důležitá v našich životech ;) A je naprosto správné je mít a mít jich hodně .. A musím Ti poděkovat, již je to dlouho, co jsem se nad nimi zamyslela a teď jsi mi to připomněla a nejde se neusmívat.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada, ze mas na to stejny nazor:)) musime se obcas zastavit a uvedomit si, ze je tu vlastne spoustu veci, za ktere bychom meli byt vdecni:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS