Social Media

Sunday Thoughts

fall1 
Kolekce Erdem X H&M. To je totální krása♥ A já pláču, že nemám momentálně peněz na rozhazování, protože bych je určitě mile ráda rozhodila přesně za nějaký kousek z téhle nádherné kolekce. Nevím, jestli se mi vůbec nějaká spolupráce návrhářů s H&M líbila víc. Má takové kouzlo♥

fall2  
Začínám už přemýšlet o příštím létu. A to jako vážně. Samozřejmě mám jinak plnou hlavu Vánoc, co si budem povídat. Ale začínají mi vrtat v hlavě myšlenky, kam budu příští rok chtít cestovat. Jestli si už splnit můj skandinávský sen, vydat se opět za teplem k moři nebo koupit lístky na Sziget. Decisions decisions.

fall3  
This Town od Kyga! Neumím zpívat, ale když mi doma tahle písnička začne hrát, nemůžu si pomoct a "zpívám"😂. A pevně doufám, že mě mamka se ségrou vedle v pokoji neslyší.

fall4 
Máme v Hradci Starbucks. A mně je to docela jedno. I když na nějaký předvánoční kafíčko si tam určitě zajdu. Ale mnohem větší radost mám z nově otevřeného lo:gru a snídaní v Cona Coffee.

fall5 
Studyblr. Tím, že jsem už plně ve zkouškovém režimu a zápočty i zkoušky máme skoro každý týden, nějak si musím dopomáhat s motivací. Z klasického školního režimu jsem už vypadla dávno a fakt, že Vánoce tu budou už za 7 týdnů mi v přemýšlení nad školou moc nepřidá, co se učení týče. Na tumblr jsem ale nedávno přišla na velkou komunitu "studyblrů", kde studenti sdílejí fotky svých zápisků, píší o tom, co se zrovna učí a ukazují své tipy. Když nic jiného, tohle mě vždycky aspoň trochu dožene se k něčemu dokopat.

fall6 
Nový blog-favorit. V poslední době jsem si zamilovala blog Tickle Your Fancy - kamarádky Marianny. Škoda jen že nepíše i anglicky, ale fotky i styl má nádherný♥

...
To by bylo všechno k takovým random myšlenkám nedělního večera (fotky jsou z tumblr). Mám za sebou víkendovou výuku, která byla podle očekávání super (a připomeňte mi tuhle větu, až se budu učit ekonometrii v lednu na zkoušku😂). Teď si utíkám rychle zacvičit a hurá udělat si nějakou dobrou véču (pravděpodobně žitný chléb, jak fancy!) a pustit si se ségrou Stranger Things.
Pusu a úspěšný start do nového týdne!
g

6 komentářů

  1. A já si zrovna včera dala poprvé letos Pumpkina ve Starbucks :D Miss you! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjooo..jestli v tom je ale skořice, tak by mi to nechutnalo :D ♥♥

      Vymazat
  2. Krásná inspirace :) Já už také myslím na příští rok na jaro/léto :D Kam se všude vydame s přítelem na výlety a tak :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju♥ Tak to je super, tak mi pak napiš, co plánujete☺

      Vymazat
  3. Ach jo, tak pěkně díky, to zas v H&Mku necham peněz :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS